Hello There, Guest! Register

Ketsui Kizuna Jigokutachi Extra [BLJM61060]
#1
rpcs3-v0.0.1-2017-02-08-6c372d17_win64

Black screen
Reply
#2
rpcs3-v0.0.3-2017-08-01-9296bd21_win64

Intro.
Reply
#3
Moving to Intro.
Reply
#4
v0.0.3-6801 (55d8441) Alpha [2017-11-11]

Ingame (OpenGL), error after intro on Vulkan. Missing bottom part of screen on title and wallpaper, but as wallpaper can be turned off in options it doesn't really affect the game significantly. Should be full speed on better CPU (is already 60fps in places on i3 540), but sound isn't good enough to consider truly playable.

[Image: RKPZD54.png]

[Image: slR6MmI.png]


Attached Files
.rar   BLJM61060.rar (Size: 375.76 KB / Downloads: 5)
Reply
#5
rpcs3-v0.0.5-6882-87b510d5_win64

Playable.


Attached Files Thumbnail(s)
           

.rar   RPCS3Ketsui.rar (Size: 78.35 KB / Downloads: 2)
Reply
#6
This used to run for me in previous versions and would use close to 100% GPU usage for some reason. Now it crashes at startup.

RPCS3 Version: 0.0.9-10023-158e34fa Alpha
Windows 10
Ryzen 3700x x570 mobo
RTX 2060
32gb ram


Attached Files
.7z   RPCS3.7z (Size: 43.18 KB / Downloads: 0)
Reply
#7
(04-01-2020, 08:09 PM)Shogun Wrote: This used to run for me in previous versions and would use close to 100% GPU usage for some reason. Now it crashes at startup.

RPCS3 Version: 0.0.9-10023-158e34fa Alpha
Windows 10
Ryzen 3700x x570 mobo
RTX 2060
32gb ram
This also used to work in the previous versions for me. Now, at the end of the intro, I get the error #80610702.

According to this : https://psdevwiki.com/ps3/Error_Codes - it means an error related to SAIL (CELL_SAIL_ERROR_INVALID_STATE)

Any ideas on how to make this work again? It is one of the very few shmups on the platform, and it is a good one.

(06-22-2020, 11:21 AM)unholyplayer Wrote: [quote='Shogun' pid='309754' dateline='1585771761']
This used to run for me in previous versions and would use close to 100% GPU usage for some reason. Now it crashes at startup.

RPCS3 Version: 0.0.9-10023-158e34fa Alpha
Windows 10
Ryzen 3700x x570 mobo
RTX 2060
32gb ram
This also used to work in the previous versions for me. Now, at the end of the intro, I get the error #80610702.

According to this : https://psdevwiki.com/ps3/Error_Codes - it means an error related to SAIL (CELL_SAIL_ERROR_INVALID_STATE)

Any ideas on how to make this work again? It is one of the very few shmups on the platform, and it is a good one.

EDIT 1 : I have just updated from yesterday's version to RPCS3 Version: 0.0.9-10023-158e34fa Alpha and it now works as well as before! Totally playable! Great!
Reply
#8
(06-22-2020, 11:21 AM)unholyplayer Wrote:
(04-01-2020, 08:09 PM)Shogun Wrote: This used to run for me in previous versions and would use close to 100% GPU usage for some reason. Now it crashes at startup.

RPCS3 Version: 0.0.9-10023-158e34fa Alpha
Windows 10
Ryzen 3700x x570 mobo
RTX 2060
32gb ram
This also used to work in the previous versions for me. Now, at the end of the intro, I get the error #80610702.

According to this : https://psdevwiki.com/ps3/Error_Codes - it means an error related to SAIL (CELL_SAIL_ERROR_INVALID_STATE)

Any ideas on how to make this work again? It is one of the very few shmups on the platform, and it is a good one.

(06-22-2020, 11:21 AM)unholyplayer Wrote:
(04-01-2020, 08:09 PM)Shogun Wrote: This used to run for me in previous versions and would use close to 100% GPU usage for some reason. Now it crashes at startup.

RPCS3 Version: 0.0.9-10023-158e34fa Alpha
Windows 10
Ryzen 3700x x570 mobo
RTX 2060
32gb ram
This also used to work in the previous versions for me. Now, at the end of the intro, I get the error #80610702.

According to this : https://psdevwiki.com/ps3/Error_Codes - it means an error related to SAIL (CELL_SAIL_ERROR_INVALID_STATE)

Any ideas on how to make this work again? It is one of the very few shmups on the platform, and it is a good one.

EDIT 1 : I have just updated from yesterday's version to RPCS3 Version: 0.0.9-10023-158e34fa Alpha and it now works as well as before! Totally playable! Great!
This is getting kind of funny lol. I just updated to 0.0.10-10563-9cb4402c Alpha and now it stopped working yet again! What is going on? Any idea? It's the same error message.
Reply
#9
(06-27-2020, 05:38 PM)unholyplayer Wrote: This is getting kind of funny lol. I just updated to 0.0.10-10563-9cb4402c Alpha and now it stopped working yet again! What is going on? Any idea? It's the same error message.

I hadn't seen your third edit and tested it with RPCS3 Version: 0.0.10-10567-9fcbad32 Alpha and its crashing there as well. Log attached.


Attached Files
.7z   RPCS3.7z (Size: 43.4 KB / Downloads: 0)
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)