Dante's Inferno [BLUS30405]
Started by AAKH1361




94 posts in this topic
Alehander
Member


0
9 posts 2 threads Joined: Jan 2019
05-21-2022, 05:30 PM -
#91
Regarding bridge crash -- I bypassed it with setting SPU and PPu decoders to interpreters, revision RPCS3 v0.0.22-13635-7c8fbc35 Alpha | master.
ThaWatcher
Member


0
3 posts 0 threads Joined: Aug 2022
08-08-2022, 01:06 PM -
#92
Since I was unable resolve my freezing and playback issues with Dante's Inferno by perusing this thread and trying what was suggested, I decided I would post my specs and some helpful screenshot configurations since I am experiencing PERFECT playback on my PC.

CPU: AMD Ryzen 7 1700 3.8GHz (overclocked)
RAM: 16GB DDR4 2666 MHz
GPU: EVGA GeForce GTX 1070 SC GAMING ACX 3.0 Black Edition
Monitor: ASUS TUF Gaming 27" HDR Monitor, 2560 x 1440 165Hz 1ms


UPDATE: Please see my follow up post as I referenced the post above me to indicate that I've been using RPCS3 Build v0.0.22-13635-7c8fbc35 since I was experiencing frequent crashes and freezes with this game and Heavenly Sword on the latest builds.



[Image: LjspfUJ.png]
[Image: SM366Wv.png]
[Image: D0iqX50.png]
[Image: yeomgaG.png]
[Image: Unw7viQ.png]
[Image: S2rrv0Q.png]
This post was last modified: 08-11-2022, 12:10 PM by ThaWatcher.
ThaWatcher
Member


0
3 posts 0 threads Joined: Aug 2022
08-11-2022, 02:03 AM -
#93
(05-21-2022, 05:30 PM)Alehander Wrote: Regarding bridge crash -- I bypassed it with setting SPU and PPu decoders to interpreters, revision RPCS3 v0.0.22-13635-7c8fbc35 Alpha | master.

Thank you SO MUCH, Alehander!!!

This seems to be the only version of RPCS3 that lets me flawlessly play Dante's Inferno and Heavenly Sword!

I was so desperate to get this working properly that in the interim, I had to take my PS3 out of storage and play these games to continue where I left off! So believe me when I tell you it looks a lot better through RPCS3 than you remember!  Rolleyes
This post was last modified: 08-11-2022, 01:00 PM by ThaWatcher.
Asinine
Moderator
*****


4
2,014 posts 81 threads Joined: Aug 2017
08-26-2022, 11:42 PM -
#94
Those settings are bad. Giga block size causes lots of issues. And 6 SPU threads is not a good idea.
I am almost certain interpreters dont fix the issue either, and it is just a random crash and you happened to get lucky.
This post was last modified: 08-26-2022, 11:42 PM by Asinine.
ThaWatcher
Member


0
3 posts 0 threads Joined: Aug 2022
09-24-2022, 06:09 AM -
#95
Quote:Those settings are bad. Giga block size causes lots of issues. And 6 SPU threads is not a good idea.

I am almost certain interpreters dont fix the issue either, and it is just a random crash and you happened to get lucky.


Really?  Sad

So what would you recommend other than Giga block size and 6 SPU threads?

Could my success with these settings also depend on the CPU used as it's rather old?
This post was last modified: 09-24-2022, 06:10 AM by ThaWatcher.


Forum Jump:


Users browsing this thread: 4 Guest(s)