Call of Duty 3 [BLES00016]
Started by GrantKane




20 posts in this topic
GrantKane
RPCS3 Tester


2
2,671 posts 1,777 threads Joined: Aug 2017
02-07-2017, 08:45 PM -
#1
RPCS3 v0.0.1-3-47b4c64 Pre-Alpha
RPCS3 shows loading in the window, but closes it after and opens another one with white screen only.
AAKH1361
Member


0
295 posts 122 threads Joined: Aug 2017
02-27-2017, 06:51 PM -
#2
more show intro
Ani
Administrator
*******


13
3,863 posts 96 threads Joined: Aug 2017
03-01-2017, 02:53 PM -
#3
(02-27-2017, 06:51 PM)aakh1361 Wrote: more show intro

Missing the log
    Desktop: Ryzen 7 5800X,   Radeon RX 6800 XT, 2x8G DDR4 3600MHz, Manjaro Linux
     Laptop: Ryzen 9 5900HX,  Radeon RX 6700M,   2x8G DDR4 3200MHz, Manjaro Linux
Old Desktop: AMD FX-8350,     Radeon R9 280X,    2x4G DDR3 1600MHz, Manjaro Linux
Snoobz
Guest


 
04-10-2017, 06:47 PM -
#4
I'm having the same issue with RPCS3 v0.0.2
I can post my log file if you tell me where can I find it and how do I upload it.
GrantKane
RPCS3 Tester


2
2,671 posts 1,777 threads Joined: Aug 2017
04-12-2017, 12:05 AM -
#5
(04-10-2017, 06:47 PM)Snoobz Wrote: I'm having the same issue with RPCS3 v0.0.2
I can post my log file if you tell me where can I find it and how do I upload it.
It's the file RPCS3.log in the same folder as RPCS3.exe. It's generating after closing the emulator. It's better to compress it for less size.
josivan88
Member


1
17 posts 1 threads Joined: Sep 2017
11-28-2017, 05:31 PM -
#6
using 0.0.4.6125 is possible go in single-player menu, is not possible pass trough multiplayer menu, since it require internet connection, when i try to enter in sigle player campaing RPCS3 stop working after the movie.
saying what is in log file.
This post was last modified: 11-28-2017, 05:36 PM by josivan88.
WetNips
Member


0
9 posts 3 threads Joined: Mar 2018
03-16-2018, 01:02 AM -
#7
Using rpcs3-v0.0.5-6541-5f047034_win64. 
Loads intro perfectly, the audio and video have no hitches. 
CPU:
Recompiler (LLVM)
Recompiler (ASMJIT)
liblv2.sprx only

GPU:
Vulkan
1280x720

Audio:
Works with OpenAL and XAudio2

https://gyazo.com/ebdd6d5bd8a6077446f10d210b24ba5e



After intro shows, menu loads. Seems that all options work, menu renders properly and works with the game pad. Upon selecting new game, the intro cutscene loads.

https://gyazo.com/f9f9dfb0d8ee3283eeac7c57c7a4a2fa

At the end of this cut scene, the emulator halts. Log file attached
This post was last modified: 03-17-2018, 07:43 PM by WetNips.


Attached Files
.7z   RPCS3.7z (Size: 123.8 KB / Downloads: 24)
Sandi1987
Member


0
174 posts 23 threads Joined: Sep 2017
05-19-2018, 04:33 AM -
#8
Any progress? I really want to play this game in RPCS3 because no PC version.
Asinine
Moderator
*****


4
2,009 posts 81 threads Joined: Aug 2017
05-19-2018, 05:45 PM -
#9
Test the game on the latest build for yourself and find out? We can't test every game all the time so it's very common for us to miss improvements. If the game is still in the same status, just keep trying it every few weeks with the latest builds and you might even be the first to discover when it improves.
Alucardye
Member


0
7 posts 0 threads Joined: Apr 2018
06-09-2018, 09:13 PM -
#10
Still no improvements, running at 7fps, i get the intro and menus, but it doesn't go in-game unfortunately.


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)