Hello There, Guest! Register

.hack//Versus [BLJS93008]
#1
This is probably playable, but I haven't gotten very far yet, someone is more than welcome to play for a bit longer.

Anyway, works well, is even kind of fast at 10-15 fps with PPU interpreter and OpenGL on my very slow computer. Maybe it will run at 30 fps for you?

Settings:
OpenGL 1280x720
PPU Decoder: Interpreter (fast) (black screen with recompiler...)
SPU Decoder: Recompiler (ASMJIT)
XAudio
Build used: https://ci.appveyor.com/project/rpcs3/rp.../artifacts

LLE:
- libfiber.prx
- libresc.prx
- librtc.prx
- libspurs_jq.prx
- libsre.prx

Log:


Screenshot:


Video:

Reply
#2
(02-05-2017, 06:59 PM)ssshadow Wrote: This is probably playable, but I haven't gotten very far yet, someone is more than welcome to play for a bit longer.

Anyway, works well, is even kind of fast at 10-15 fps with PPU interpreter and OpenGL on my very slow computer. Maybe it will run at 30 fps for you?

Settings:
OpenGL 1280x720
PPU Decoder: Interpreter (fast) (black screen with recompiler...)
SPU Decoder: Recompiler (ASMJIT)
XAudio
Build used: https://ci.appveyor.com/project/rpcs3/rp.../artifacts

LLE:
- libfiber.prx
- libresc.prx
- librtc.prx
- libspurs_jq.prx
- libsre.prx

Log:


Screenshot:


Video:

I have tested it with the build 4274 and it is really playable with Fast PPU and SPU and OpenGL or Vulkan I got ~20 FPS ingame, I passed the first stage but I can't read japanese so I didn't found where to save the game but I think it will work.
With DX12 I can't go ingame I got a black screen when going in the first stage, and with Recompiler PPU a black screen direct after loading the game.

So for me it is PLAYABLE

I have a i7-5820k 4.2 GHz, GTX 1080, 16 Gb DDR4, W10-64.
Reply
#3
Good to hear, but really need to confirm if save/load is working, because in a lot of games it isn't.
Reply
#4
Again as I've told you before, you didn't post any logs or version commit.
Reply
#5
For me Using GTX 1050 Ti 4GB intel core i5-3470 CPU 3.20 GHz 8GB rams.
The Game on the menu is 30 fps ingame 6-16FPS.
Reply
#6
Sounds like you are not using PPU LLVM...
Reply
#7
The game works pretty much flawless, 30fps almost all the time (on version 0.0.3-9-54f990a), but it seems to always crash during the final attacks, the ones where you press R1+R2,
so for now the game is still not playable
I can't test save, cause I can't even find it Big Grin

[Image: RpWsf7x.jpg]

Here's the log
Reply
#8
untill there's Further Optimization i think i'm hitting the Bottleneck of my dated Rig,
(AMD FX8350/16GB DDR3-1600 Ram/MSI TwinFrozr 4GB  GTX 760OC) i'm averaging 14~21FPS in combat, and constant 30 in menu.
settings:
CPU
PPU LLVM /SPU Interpreter (fast)
Perfeered SPU Threads= Auto
Bind SPU threads to Secondary Cores
Lower SPU Thread priority
Enable SPU Loop Detection
Automatically load Required libs
GPU:
Renderer: Vulkan (under OpenGL my framerate averages 4~8FPS in combat.)
Resolution: 720p
Invalidate Cache Every Frame
(left RPCS3.exe set to Above Normal Priority in task manager)

though, there seems to be 2 main thinsg i've noticed w/ the short testing.
1: when it Hasto install game data to the HDD, unless you copy right at the Promt saying you must,  USRDIR from the game's PS3_GAME to *EmulatorFolderHere*\dev_hdd0\game\BLJS93008 it'll complain game data is Corrupt and and continue, if you dont it'll hang after that screen.
2: some Model's like Haseo in certain positions have strange artifacts jotting thru thier bodies or Heads,(i took this while at first testing with OpenGL, but it persists in Vulkan Rendering )
[Image: OjvWNRe.png]
Reply
#9
Perfect fully playable

i can't see any problem in this game...

------------------------
((Test on RPCS3 v0.0.5-6573-c5caaa921 Alpha))
Link Patreon for Help developer https://www.patreon.com/Nekotekina

-------------------
Play  Time : 1 hours
Better in Vulkan


--------------------
Speed   : full (30 FPS)
Graphic : Perfect  Work
Music   : Perfect Work

Tongue

The log file:-

.gz   BLJS93008 - [Dot hack Versus].log.gz (Size: 1.81 MB / Downloads: 2)

___________________________________
CPU:- Intel I7-6800K @ 3.40 GHz (OverClock 4.5 GHz)
GPU:- GTX 1080
Motherboards:- ASUS X-99A-II
RAM:- 32.0 GB (2666 MHz)
Reply
#10
I just cannot seem to get this game to work for me despite using all the settings in this thread and then some. After the logo screens appear and play, the moment it comes to the main menu there's nothing but a black screen with a red line across the bottom center.


Attached Files
.gz   RPCS3.log.gz (Size: 473.39 KB / Downloads: 0)
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)