Jojo all star battle update
Started by Jotarokujo




19 posts in this topic
Ronaldo Brazil
Guest


 
12-22-2016, 04:21 AM -
#11
(12-21-2016, 10:44 PM)Yagami Light9 Wrote: LOL seriously ?
[Image: t2802744_1.jpg]

yes worked for me too




Solstar82
Guest


 
12-22-2016, 12:56 PM -
#12
(12-21-2016, 07:41 PM)Yagami Light9 Wrote: LLE:
-libfiber
-libl10n
-libresc
-librtc
-libsre
-libspurs_Jq

with this config i can only get up to the stage select screen.the game will hang after i choose a stage

on and to reach that i needed to set up spu decoder to fast,as with asmjit it doesn't even go to the main menu

btw i tried all star battle,not the sequel

tried the sequel, and it works,15-20 frames maximum but its.."Playable".but again with spu set to fast.if i set it to asmjit,it hangs after choosing the stage,like all star battle,with this error

F {SPU[0x4e] Thread (NuccSpursCellSpursKernel3)} class std::runtime_error thrown: Branch-to-self (0x00eec)
(in file C:\rpcs3\rpcs3\Emu\Cell\SPUASMJITRecompiler.cpp:2055)
ssshadow
Administrator
*******


4
2,494 posts 63 threads Joined: Aug 2017
12-22-2016, 02:06 PM -
#13
If Yagami Light9, Ronaldo Brazil and Solstar82 could post the log files from running the same hacked build with the seemingly same settings it would be apparent what is actually different and the problem would be solved.
Solstar82
Guest


 
12-23-2016, 11:41 AM -
#14
(12-22-2016, 02:06 PM)ssshadow Wrote: If Yagami Light9, Ronaldo Brazil and Solstar82 could post the log files from running the same hacked build with the seemingly same settings it would be apparent what is actually different and the problem would be solved.

here's the log.i used that hacked build with the same exact settings and lle posted above by the other guys,nothing more nothing less

i get 30 fps stable in menus and settings, i have a fat ps3 and the same game,and its the exact speed i get on the real ps3.

in game all i have is 15-20 fps, top.again only with the eyes of heaven which is the sequel. the prequel all star battle hangs after the selection screen,no matter the settings
ssshadow
Administrator
*******


4
2,494 posts 63 threads Joined: Aug 2017
12-23-2016, 03:48 PM -
#15
(12-23-2016, 11:41 AM)Solstar82 Wrote:
(12-22-2016, 02:06 PM)ssshadow Wrote: If Yagami Light9, Ronaldo Brazil and Solstar82 could post the log files from running the same hacked build with the seemingly same settings it would be apparent what is actually different and the problem would be solved.

here's the log.i used that hacked build with the same exact settings and lle posted above by the other guys,nothing more nothing less

i get 30 fps stable in menus and settings, i have a fat ps3 and the same game,and its the exact speed i get on the real ps3.

in game all i have is 15-20 fps, top.again only with the eyes of heaven which is the sequel. the prequel all star battle hangs after the selection screen,no matter the settings

Nope, not using the same settings. Yagami Light uses the SPU recompiler, you use the fast interpreter. In general you should actually only use the SPU recompiler, I can't think of a single game where the SPU interpreter works better.

EDIT: OK, reading the thread you already tried that... I don't know, try again and double and triple check all the settings. If it still doesn't work it's probably some subtle POS bug like you have different versions of the the PS3 firmware files or there is a race condition bug or something like that in the emulator. No idea.
Solstar82
Guest


 
12-23-2016, 05:13 PM -
#16
(12-23-2016, 03:48 PM)ssshadow Wrote:
(12-23-2016, 11:41 AM)Solstar82 Wrote:
(12-22-2016, 02:06 PM)ssshadow Wrote: If Yagami Light9, Ronaldo Brazil and Solstar82 could post the log files from running the same hacked build with the seemingly same settings it would be apparent what is actually different and the problem would be solved.

here's the log.i used that hacked build with the same exact settings and lle posted above by the other guys,nothing more nothing less

i get 30 fps stable in menus and settings, i have a fat ps3 and the same game,and its the exact speed i get on the real ps3.

in game all i have is 15-20 fps, top.again only with the eyes of heaven which is the sequel. the prequel all star battle hangs after the selection screen,no matter the settings

Nope, not using the same settings. Yagami Light uses the SPU recompiler, you use the fast interpreter. In general you should actually only use the SPU recompiler, I can't think of a single game where the SPU interpreter works better.

EDIT: OK, reading the thread you already tried that... I don't know, try again and double and triple check all the settings. If it still doesn't work it's probably some subtle POS bug like you have different versions of the the PS3 firmware files or there is a race condition bug or something like that in the emulator. No idea.

double and triple checked..nothing..don't think it has anything to do with vulkan though

edit:tried with vulkan,same results :\

re-edit:apparently all star battle works, if you choose arcade mode and PART of story mode. everything else ,like versus mode or practice will hang the game

and yes i tried with spu and IT DOES works this time.though i don't see any noticeable speed improvement...if anything, with SPU its actually slower
Solstar82
Guest


 
01-04-2017, 12:36 PM -
#17
does anyone know
if there is a new version of that hacked build?
Solstar82
Guest


 
01-29-2017, 09:30 PM -
#18
it still hangs up with the newest version of regular rpcs3.. :\
Aisaack
Guest


 
02-12-2017, 04:20 PM -
#19
(12-22-2016, 04:21 AM)Ronaldo Brazil Wrote:
(12-21-2016, 10:44 PM)Yagami Light9 Wrote: LOL seriously ?
[Image: t2802744_1.jpg]

yes worked for me too


Hey Bro
I want to play Jojo's All Star Battle and I've tried running it with Opengl and it starts fine but after a few seconds I get this error :

Unhandled win32 Exception 0x0000005
SegDefault writing location . 000000000000 at 00000000000
Instruction image Adress 0000000000
RPCS3 image base 000000010000?

PLSSS HELP MEEEEEE
Ani
Administrator
*******


11
3,726 posts 96 threads Joined: Aug 2017
02-12-2017, 04:38 PM -
#20
(02-12-2017, 04:20 PM)Aisaack Wrote: Hey Bro
I want to play Jojo's All Star Battle and I've tried running it with Opengl and it starts fine but after a few seconds I get this error :

Unhandled win32 Exception 0x0000005
SegDefault writing location . 000000000000 at 00000000000
Instruction image Adress 0000000000
RPCS3 image base 000000010000?

PLSSS HELP MEEEEEE

Please read How to Report issues and ask for Support
    Desktop: Ryzen 7 5800X,   Radeon RX 6800 XT, 2x8G DDR4 3600MHz, Manjaro Linux
     Laptop: Intel i7 6700HQ, Intel HD 530,      2x8G DDR4 2133MHz, Manjaro Linux
Old Desktop: AMD FX-8350,     Radeon R9 280X,    2x4G DDR3 1600MHz, Windows 7


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)