Catherine [BLUS30428]
Started by ssshadow




174 posts in this topic
AlexVS
Guest


 
02-28-2017, 01:42 PM -
#41
(02-27-2017, 09:31 PM)Dante38490 Wrote: no, this game have a proglem in ogl, line polygon, but other render no problem
Yeah, this works now on OpenGL, Vulkan but OpenGL render make visible polygonal mesh
fenix71
Guest


 
03-06-2017, 08:55 PM -
#42
Hello I don't understand I've done all the tutos and the game is very laggy with my config I can't pass the ATLUS Logo :

i7 5820k @4GHz
16 Go DDR4
GTX 1080 STRIX OC
SSD KINGSTON

Please help me here is the log :

RPCS3 v0.0.1-3-a2200bd Pre-Alpha

Redacted by moderator
Ani
Administrator
*******


8
3,092 posts 75 threads Joined: Aug 2017
03-06-2017, 08:57 PM -
#43
Removed the console spam, please attach a proper log (RPCS3.log). Needs to be compressed first.
fenix71
Guest


 
03-06-2017, 09:07 PM -
#44
Sorry here is the zip
digitaldude
RPCS3 Tester


0
2,678 posts 524 threads Joined: Aug 2017
03-06-2017, 11:00 PM -
#45
Maybe try vulkan or directx12 instead of openGL and LLVM for PPU.
turbocomppro
Guest


 
03-07-2017, 08:41 AM -
#46
I can't get the game to start no matter what I do. I have the LLR loaded and proper ones selected in the game. All I get is a black screen and the FPS meter is not jumping. In the logs, I get a bunch of invalid streams:

F LDR: Failed to load libac3dec.sprx: Invalid stream
F LDR: Failed to load libadec.sprx: Invalid stream
F LDR: Failed to load libapostsrc_mini.sprx: Invalid stream
F LDR: Failed to load libat3dec.sprx: Invalid stream
F LDR: Failed to load libat3multidec.sprx: Invalid stream
F LDR: Failed to load libatxdec.sprx: Invalid stream
F LDR: Failed to load libcelp8dec.sprx: Invalid stream
F LDR: Failed to load libcelpdec.sprx: Invalid stream
F LDR: Failed to load libddpdec.sprx: Invalid stream
F LDR: Failed to load libdmux.sprx: Invalid stream
F LDR: Failed to load libdmuxpamf.sprx: Invalid stream
F LDR: Failed to load libdtslbrdec.sprx: Invalid stream
F LDR: Failed to load libfont.sprx: Invalid stream
F LDR: Failed to load libfontFT.sprx: Invalid stream
F LDR: Failed to load libfreetype.sprx: Invalid stream
F LDR: Failed to load libl10n.sprx: Invalid stream
F LDR: Failed to load libm2bcdec.sprx: Invalid stream
F LDR: Failed to load libm4aacdec.sprx: Invalid stream
F LDR: Failed to load libm4aacdec2ch.sprx: Invalid stream
F LDR: Failed to load libmp3dec.sprx: Invalid stream
F LDR: Failed to load libmp4.sprx: Invalid stream
F LDR: Failed to load libmpl1dec.sprx: Invalid stream
F LDR: Failed to load libpamf.sprx: Invalid stream
F LDR: Failed to load librtc.sprx: Invalid stream
F LDR: Failed to load libsail.sprx: Invalid stream
F LDR: Failed to load libsail_avi.sprx: Invalid stream
F LDR: Failed to load libsre.sprx: Invalid stream
F LDR: Failed to load libvpost.sprx: Invalid stream
F LDR: Failed to load libwmadec.sprx: Invalid stream

I have triple checked and loaded all the dev_flash files properly but only get a black screen. I've even tried the recomplier and waited at least 10 minutes. Still black screen. Any ideas?
digitaldude
RPCS3 Tester


0
2,678 posts 524 threads Joined: Aug 2017
03-07-2017, 10:38 AM -
#47
https://www.playstation.com/en-us/suppor...dates/ps3/

Download this file, go to tiles>install firmware in rpcs3 and game should work after that.
turbocomppro
Guest


 
03-07-2017, 08:01 PM -
#48
(03-07-2017, 10:38 AM)digitaldude Wrote: https://www.playstation.com/en-us/suppor...dates/ps3/

Download this file, go to tiles>install firmware in rpcs3 and game should work after that.

Awesome! Thank you! So happy to see the title screen! Haven't test the whole thing yet but it's gotten farther then the last 2 days I've been trying...

I'm curious as to why none of the online tutorials or YouTube videos provide this critical step?
digitaldude
RPCS3 Tester


0
2,678 posts 524 threads Joined: Aug 2017
03-07-2017, 08:40 PM -
#49
(03-07-2017, 08:01 PM)turbocomppro Wrote:
(03-07-2017, 10:38 AM)digitaldude Wrote: https://www.playstation.com/en-us/suppor...dates/ps3/

Download this file, go to tiles>install firmware in rpcs3 and game should work after that.

Awesome! Thank you! So happy to see the title screen! Haven't test the whole thing yet but it's gotten farther then the last 2 days I've been trying...

I'm curious as to why none of the online tutorials or YouTube videos provide this critical step?

The videos are just outdated.
fenix71
Guest


 
03-07-2017, 09:16 PM -
#50
(03-06-2017, 11:00 PM)digitaldude Wrote: Maybe try vulkan or directx12 instead of openGL and LLVM for PPU.

No I tried it with LLVM for PPU and both DX12 and Vulkan and it's even worse I don't understand here is the log please help me


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)