Hello There, Guest! Register

Wolfenstein DEMO [NPUB90248]
#1
Title screen wih old build from 27 february haha!! plz dont kill me
Reply
#2
So it doesn't work anymore? If that's the case, try to figure out when the game broke (if you have time). Get old builds here https://ci.appveyor.com/project/rpcs3/rpcs3/history and start narrowing it down.
Reply
#3
(10-18-2016, 01:12 PM)ssshadow Wrote: So it doesn't work anymore? If that's the case, try to figure out when the game broke (if you have time). Get old builds here https://ci.appveyor.com/project/rpcs3/rpcs3/history and start narrowing it down.
What a strange error with newest emu
Code:
·W 0:00:11.922433 {PPU[0x1000000] Thread (main_thread) [0x02088800]} sysPrxForUser: _sys_printf(fmt=“PS3 SDK INTERNAL ASSERTION FAILURE: libspurs, version %x, file "%s", line %u, function "%s", unexpected value 0x%x
”, ...)
·W 0:00:11.922457 {PPU[0x1000000] Thread (main_thread) [0x02088800]} sysPrxForUser: _sys_printf(fmt=“
SPURS Instance
      CellSpurs address  0x%08x
      SPURS revision     0x%08x
      SDK version        0x%08x
      PRX version        0x%08x
      number of SPUs     %u
      exit if no work    %s
      32 workloads       %s
”, ...)
·W 0:00:11.922481 {PPU[0x1000000] Thread (main_thread) [0x02088800]} sysPrxForUser: _sys_printf(fmt=“  Resources:
      PPU threads  "%-.15s%s" (0x%llx), priority %ld
                   "%-.15s%s" (0x%llx), priority %ld
”, ...)
·W 0:00:11.922590 {PPU[0x1000000] Thread (main_thread) [0x02088800]} PPU: '_sys_printf' aborted
·! 0:00:11.922863 {PPU[0x1000000] Thread (main_thread) [0x02088800]}
Type: class ppu_thread
State: 0[]
Priority: 99
Stack: 0xd0000000..0xd007ffff
Joiner: detached
Commands: 0
Reply
#4
Great progress, now in game, but slow. not tried llvm yet
Reply
#5
The abysmal speed is an issue in graphics emulation that can be fixed. See the end of the March progress report for more information.
Reply
#6
Soo, two month later i have new laptop (not because rpcs3 Smile ) i i can use LLVM and Xaudio

Important: Game works ONLY with manually added libs included in log. Any auto settings gives errors.


And the performance of the new setup is like this:



Game crashed anyway.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)