Hatsune Miku Project DIVA F 2nd [BLUS31431]
Started by thegamingmau5




64 posts in this topic
xXBeefyDjXx
Guest


 
03-29-2016, 04:56 PM -
#11
(03-29-2016, 02:18 PM)tambre Wrote:
(03-29-2016, 01:56 PM)thegamingmau5 Wrote:
(03-29-2016, 01:19 PM)xXBeefyDjXx Wrote:
(03-29-2016, 01:16 PM)thegamingmau5 Wrote: thanks but i am using windows 7 no dx 12

but same problem, still have this errror {PPU Thread[0x157] (fios mediathread 2)[0x009796ec]} cellSpurs TODO: _cellSpursLFQueuePushBody

You can still use the others I suggested, Cellspurs is often linked to the LLE "CellSpurs_JQ". Try this and see what it does, however not everything is solved using lles.

NPEB 02013 Does not load at all using the newest Appveyor release. It loads to a grey DX and open GL screen.

after using CellSpurs_JQ_Library_v1.1 nothing change still same

cellSpursJq depends on cellSpurs (cellSre).

I confused the modules, Tongue Till try later however this game throws up too many errors to load properly anyway...
thegamingmau5
Guest


 
04-01-2016, 12:49 PM -
#12
Seems to work... with plugins, libatrac3plus, libfiber, libpngdec, libsail, libspurs_jq, libsre, libssl, can start, but only 0.03 fps, using vulkan
big200
Guest


 
04-18-2016, 11:39 AM -
#13
so i have testet the game with lle spur, sre, vdec and fiber, i have testet with build
RPCS3 v0.0.0.9-6-caa444a

have used interpreter 2 for ppu and spu, it is the best conbination for the game.

the game logos ar working up to crytion logo

for gpu it is best to use open gl becaus DX12 shows a wrong/red backround color.

dx12


opengl

thegamingmau5
Guest


 
05-08-2016, 09:39 AM -
#14
Tested with the newest build, didn't work more than the "now loading" screen
log:
[REMOVED CONSOLE SPAM]


ended up with a win32 error
Darkriot
Member


0
498 posts 29 threads Joined: Aug 2017
05-08-2016, 09:42 AM -
#15
(05-08-2016, 09:39 AM)thegamingmau5 Wrote: Tested with the newest build, didn't work more than the "now loading" screen
log:



ended up with a win32 error

Please, can you delete this BIG log and post here your RPCS3.log (you can upload it on rghost.com as example).
tambre
Guest


 
05-08-2016, 10:08 AM -
#16
(05-08-2016, 09:42 AM)Darkriot Wrote:
(05-08-2016, 09:39 AM)thegamingmau5 Wrote: Tested with the newest build, didn't work more than the "now loading" screen
log:



ended up with a win32 error

Please, can you delete this BIG log and post here your RPCS3.log (you can upload it on rghost.com as example).

Redacted the console spam. One should be easily able to compress RPCS3 logs, as they're very compressable.
thegamingmau5
Guest


 
05-08-2016, 11:16 AM -
#17
Reuploaded the log
tambre
Guest


 
05-08-2016, 12:26 PM -
#18
That's not the log, that's the console output. Console output is mainly useful for developers for debugging stuff.
Please read the newcomer's guide.
thegamingmau5
Guest


 
05-09-2016, 11:27 AM -
#19
Tested on the newest version, it just boot looping on the now loading.

Also, this game display loading screens, shouldn't it move to the "Commercial Games - Intro". Maybe a mod can help for us to do this
thegamingmau5
Guest


 
05-12-2016, 01:07 PM -
#20
Same as before even testing on the newest version, so it's the file problem or something went wrong... attached the consle output, need some help for the win32 error


Forum Jump:


Users browsing this thread: 4 Guest(s)