The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel [BLUS31572]
Started by M




153 posts in this topic
Sylvine99
Member


0
2 posts 0 threads Joined: Sep 2019
09-24-2019, 09:55 PM -
(09-13-2019, 12:21 AM)Tapper Wrote: Game crashes at load in latest builds, i.e. rpcs3-v0.0.7-8699-52e8747b_win64.

Runs in rpcs3-v0.0.6-8444-112ad9dd_win64 .

But, after the prologue (when you get to the town on the train) it becomes crazy slow, like 6 fps.
Can confirm that it's still continuing as of pcs3-v0.0.7-8769-45941484_win64.
It opens the screen for a second, and than immediately crashes.
The last error message is: E cfg::try_to_enum_value('Automatically load required libraries'): invalid enum value: invalid stoull argument
Durandal
Member


0
23 posts 0 threads Joined: Aug 2018
10-09-2019, 01:02 AM -
It appears that there is an issue causing this game to crash at startup on builds newer than 0.0.6-8576. A bug is filed on Github for it. Until then, the only workaround seems to be just use the old version.
Sylvine99
Member


0
2 posts 0 threads Joined: Sep 2019
11-01-2019, 06:54 PM -
Just an update in case anyone didn't hear about the git update , the issue is now fixed as of 9047. So that's one good piece of news.
Durandal
Member


0
23 posts 0 threads Joined: Aug 2018
12-17-2019, 12:48 AM -
FWIW, I made it to the end of the game. It looks like save data carryover to ToCS2 also works properly as long as both games are from the same region.
This post was last modified: 12-17-2019, 12:49 AM by Durandal.


Attached Files Thumbnail(s)
   


Forum Jump:


Users browsing this thread: 7 Guest(s)