Dragon's Crown [BLUS30767]
Started by Gundark




116 posts in this topic
Gundark
Unregistered


 
02-23-2016, 08:26 PM -
#1
Try this patch if the game fails to start: https://github.com/RPCS3/rpcs3/issues/30...-320465335
Ani
Administrator
*******


16
4,019 posts 104 threads Joined: Aug 2017
02-23-2016, 08:30 PM -
#2
You should try LLEing cell_SpursJq and cell_Sre
    Desktop: Ryzen 7 5800X,   Radeon RX 6800 XT, 2x8G DDR4 3600MHz, Manjaro Linux
     Laptop: Ryzen 9 5900HX,  Radeon RX 6700M,   2x8G DDR4 3200MHz, Manjaro Linux
Old Desktop: AMD FX-8350,     Radeon R9 280X,    2x4G DDR3 1600MHz, Manjaro Linux
tambre
Unregistered


 
02-23-2016, 08:34 PM -
#3
I fixed the title for you this time. Please follow the submission guidelines in the future.
Gundark
Unregistered


 
02-23-2016, 08:37 PM -
#4
With cell_SpursJq I got nothing.
With cell_Sre I have 50fps.

Sorry for formatting.
Ani
Administrator
*******


16
4,019 posts 104 threads Joined: Aug 2017
02-23-2016, 08:52 PM -
#5
Code:
{PPU Thread[0x1] (main_thread)[0x00d63844]} cellSpurs TODO: cellSpursSetExceptionEventHandler
---
{PPU Thread[0x62] (_fiberRuntime_2b607c00_00)[0x008e89f0]} cellSync2 TODO: cellSync2SemaphoreAcquire
{PPU Thread[0x1] (main_thread)[0x008e89f0]} cellSync2 TODO: cellSync2SemaphoreAcquire
---
{PPU Thread[0x3c] (CRI Server Manager)[0x008e8550]} cellSpursJq TODO: _cellSpursJobQueuePort2CopyPushJobBody
{PPU Thread[0x3c] (CRI Server Manager)[0x008e8610]} cellSpursJq TODO: cellSpursJobQueuePort2Sync

cell_Sre and cell_SpursJq are needed I believe.
cell_Sync2 can't be LLEd because it crashes the emulation due to some cell_Fiber error.
I tried with OpenGL here and I have the same black screen with FPS outcome.
    Desktop: Ryzen 7 5800X,   Radeon RX 6800 XT, 2x8G DDR4 3600MHz, Manjaro Linux
     Laptop: Ryzen 9 5900HX,  Radeon RX 6700M,   2x8G DDR4 3200MHz, Manjaro Linux
Old Desktop: AMD FX-8350,     Radeon R9 280X,    2x4G DDR3 1600MHz, Manjaro Linux
Gundark
Unregistered


 
03-13-2016, 10:14 PM -
#6
With 9d7c186a you can hear garbled sound after a while. Required LLE cellFiber, cellSpursJq and cellSre. After sound is over, when you press x, it's heard once again.
Ani
Administrator
*******


16
4,019 posts 104 threads Joined: Aug 2017
03-13-2016, 10:56 PM -
#7
(03-13-2016, 10:14 PM)Gundark Wrote: With 9d7c186a you can hear garbled sound after a while. Required LLE cellFiber, cellSpursJq and cellSre. After sound is over, when you press x, it's heard once again.

Nekotekina's PR should give this a boost, as it makes cellResc LLEable.
The cellAudio outputs are kinda irrelevant because the game can run and output audio (In s;g 0 it outputs the same stuff and it can output perfect audio).

I don't know about the cellSync2 though, it's missing HLE implementation
Code:
·U {PPU Thread[0x1] (main_thread)[0x008e8c00]} cellSync2 TODO: cellSync2SemaphoreAcquire
    Desktop: Ryzen 7 5800X,   Radeon RX 6800 XT, 2x8G DDR4 3600MHz, Manjaro Linux
     Laptop: Ryzen 9 5900HX,  Radeon RX 6700M,   2x8G DDR4 3200MHz, Manjaro Linux
Old Desktop: AMD FX-8350,     Radeon R9 280X,    2x4G DDR3 1600MHz, Manjaro Linux
bahlskra
Unregistered


 
04-17-2016, 12:22 AM -
#8
I have the game running just fine until past the character selection screen...
http://i.imgur.com/aiOcn6Y.jpg
http://i.imgur.com/1w9DMpt.jpg
(sorry I'm new to the emulation in rpcs3 I don't know if I have to post log or something like that, I don't even know where to find it :T, sorry too my english is bad :/ )

The sound is working fine too, but after you press to chose a character the game just froze in the character screen



The screen of my rpcs3 settings:
[Image: zvS6uqN.png]
RPCS3 v0.0.0.9-5fe1e7a1
Gundark
Unregistered


 
04-18-2016, 09:20 AM -
#9
No luck here, I can't replicate. Still having black screen with fps. After closing a game in your rpcs3 folder there should be a file RPCS3.log. It's your log file. But if you start another game, it will be overwritten, so it's a good idea to rename it.
tambre
Unregistered


 
04-18-2016, 12:18 PM -
#10
(04-17-2016, 12:22 AM)bahlskra Wrote: I have the game running just fine until past the character selection screen...
http://i.imgur.com/aiOcn6Y.jpg
http://i.imgur.com/1w9DMpt.jpg
(sorry I'm new to the emulation in rpcs3 I don't know if I have to post log or something like that, I don't even know where to find it :T, sorry too my english is bad :/ )

The sound is working fine too, but after you press to chose a character the game just froze in the character screen



The screen of my rpcs3 settings:
RPCS3 v0.0.0.9-5fe1e7a1

Welcome to the forum!

Please read the newcomer's guide and see the list of playable games.
If you're having any problems, please also read how to report issues and when reporting statuses of games or are having problems please read the submission guidelines.

Please keep in mind that piracy is not allowed and asking help with piracy, requesting pirated firmware files or games may result in a permanent suspension.


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)