XBLAZE CODE : EMBRYO [BLUS31367]
Started by Alexander9000




15 posts in this topic
Alexander9000
Guest


 
06-07-2015, 05:03 PM -
#1
rpcs3rec-3b8c34e
Balck Screen / no audio
FPS: 40 - 50
with all settings that I tried

[Image: fps.jpg]
douggle
Guest


 
02-02-2016, 07:56 PM -
#2
XBLAZE CODE:EMBRYO [BLUS31367]
Tested on Build 0.0.0.6-4115-670660c

Renderer: DX12 and OpenGL
PPU: Interpreter 2
SPU: Interpreter (fast)

The game loads rather decently on both OpenGL and Direct X 12 though performance is marginally better with DX12 for the exception of text parsing incorrectly

settings Graphics (open gl with sync and directx12 with vsync)

LLE modules used:
libavcdec
cellFiber
cellSpursJQ
cellSre
libvdec

I am able to maintain 20-30 fps with OpenGL though audio cuts off sometimes
I maintain 45-50 fps in Direct X 12 mode though the text doesn't parse properly

I am going to attach both D3DX12 and OpenGl logs.

tambre
Guest


 
02-03-2016, 06:43 AM -
#3
Moved to general discussion, as it doesn't meet the submission guidelines.
douggle
Guest


 
02-04-2016, 01:19 AM -
#4
(02-03-2016, 06:43 AM)tambre Wrote: Moved to general discussion, as it doesn't meet the submission guidelines.

I double checked my post it should now be compliant
tambre
Guest


 
02-04-2016, 05:45 AM -
#5
(02-04-2016, 01:19 AM)douggle Wrote:
(02-03-2016, 06:43 AM)tambre Wrote: Moved to general discussion, as it doesn't meet the submission guidelines.

I double checked my post it should now be compliant

There is no screenshot(s). Also, you can attach logs to your post, and there's no need to upload externally. You can also upload compressed log files in a .rar or .zip format.
Your title is also in the wrong format. (You can fix it using full edit mode)
douggle
Guest


 
02-04-2016, 01:57 PM -
#6
(02-04-2016, 05:45 AM)tambre Wrote:
(02-04-2016, 01:19 AM)douggle Wrote:
(02-03-2016, 06:43 AM)tambre Wrote: Moved to general discussion, as it doesn't meet the submission guidelines.

I double checked my post it should now be compliant

There is no screenshot(s). Also, you can attach logs to your post, and there's no need to upload externally. You can also upload compressed log files in a .rar or .zip format.
Your title is also in the wrong format. (You can fix it using full edit mode)

That should be fixed now.
tambre
Guest


 
02-04-2016, 02:44 PM -
#7
(02-04-2016, 01:57 PM)douggle Wrote:
(02-04-2016, 05:45 AM)tambre Wrote:
(02-04-2016, 01:19 AM)douggle Wrote:
(02-03-2016, 06:43 AM)tambre Wrote: Moved to general discussion, as it doesn't meet the submission guidelines.

I double checked my post it should now be compliant

There is no screenshot(s). Also, you can attach logs to your post, and there's no need to upload externally. You can also upload compressed log files in a .rar or .zip format.
Your title is also in the wrong format. (You can fix it using full edit mode)

That should be fixed now.

It's still wrong. Even the game ID is wrong. I have fixed it for you this time. Please get it right next time.
flashmozzg
Guest


 
02-04-2016, 04:05 PM -
#8
(02-04-2016, 01:57 PM)douggle Wrote: That should be fixed now.

First screenshot seems to be from the game from different region. Log and other two screenshots indicate that you tested BLUS version.
douggle
Guest


 
02-04-2016, 05:59 PM -
#9
(02-04-2016, 04:05 PM)flashmozzg Wrote:
(02-04-2016, 01:57 PM)douggle Wrote: That should be fixed now.

First screenshot seems to be from the game from different region. Log and other two screenshots indicate that you tested BLUS version.

Yeah I ll fix that sorry the first screenshot was from the JP demo, where as the BLUS version is the full game.

(02-04-2016, 02:44 PM)tambre Wrote:
(02-04-2016, 01:57 PM)douggle Wrote:
(02-04-2016, 05:45 AM)tambre Wrote:
(02-04-2016, 01:19 AM)douggle Wrote: I double checked my post it should now be compliant

There is no screenshot(s). Also, you can attach logs to your post, and there's no need to upload externally. You can also upload compressed log files in a .rar or .zip format.
Your title is also in the wrong format. (You can fix it using full edit mode)

That should be fixed now.

It's still wrong. Even the game ID is wrong. I have fixed it for you this time. Please get it right next time.
Sorry I was still using the Japanese demo id not the Full NA version ID.
tambre
Guest


 
02-04-2016, 06:09 PM -
#10
Moved to half-playable.


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)