BlackDaemonMicroBot [NPUB30333]
Started by BlackDaemon




4 posts in this topic
BlackDaemon
Moderator
*****


0
844 posts 374 threads Joined: Aug 2017
01-09-2016, 09:30 PM -
#1
Tested on recent master build. Stuck after shows first intro. Requires libSre, SpursJq and JpgDec LLE'd. Tried cellSail, but doesn't help.
Code:
E {PPU Thread[0x1] (main_thread)[0x00521cf0]} cellSail: Unhandled stream type: 1
E {PPU Thread[0x1] (main_thread)[0x00521b90]} cellSail: cellSailPlayerOpenStream
BlackDaemon
Moderator
*****


0
844 posts 374 threads Joined: Aug 2017
02-10-2017, 08:30 AM -
#2
Tested on recent master build v0.0.1-1669d0fd (PR #2352). Stuck on blackscreen after next intro.

LLE used
Code:
- libac3dec.prx
    - libac3dec2.prx
    - libadec.prx
    - libapostsrc_mini.prx
    - libat3dec.prx
    - libatrac3plus.prx
    - libatxdec.prx
    - libdmux.prx
    - libdmuxpamf.prx
    - libl10n.prx
    - libm4aacdec.prx
    - libmp4.prx
    - libpamf.prx
    - libresc.prx
    - librtc.prx
    - libsail.prx
    - libsail_avi.prx
    - libsail_rec.prx
    - libsjvtd.prx
    - libsmvd2.prx
    - libsmvd4.prx
    - libspurs_jq.prx
    - libsre.prx
BlackDaemon
Moderator
*****


0
844 posts 374 threads Joined: Aug 2017
02-20-2017, 05:08 AM -
#3
Tested on recent master build v0.0.1-22c0f0d6 (PR #2405). Goes a bit further, and stuck on next intro.

LLE used
Code:
- libac3dec.sprx
    - libac3dec2.sprx
    - libadec.sprx
    - libapostsrc_mini.sprx
    - libat3dec.sprx
    - libatrac3plus.sprx
    - libatxdec.sprx
    - libavcdec.sprx
    - libdivxdec.sprx
    - libdmux.sprx
    - libdmuxpamf.sprx
    - libl10n.sprx
    - libm4aacdec.sprx
    - libmp4.sprx
    - libpamf.sprx
    - libresc.sprx
    - librtc.sprx
    - libsail.sprx
    - libsail_avi.sprx
    - libsail_rec.sprx
    - libsjvtd.sprx
    - libsmvd2.sprx
    - libsmvd4.sprx
    - libspurs_jq.sprx
    - libsre.sprx
    - libvdec.sprx
money123451
Member


0
88 posts 17 threads Joined: Aug 2017
01-16-2018, 07:50 PM -
#4
Build 0.0.4-6328-c5755b3

goes ingame with all default settings other then firmware settings set to load automatic and manual selection and forcing it to load libvdec.sprx and its a little to slow to be playable and a few texture corruptions are there (all be it minor)

PS the things you find when you remove intros by changing there name and then get a recommendation to try with libvdec and it works fine with the intro video and all.
This post was last modified: 01-16-2018, 08:00 PM by money123451. Edit Reason: added how i found out what settings to use and fixed it since i don't ever delete into videos just in case.


Attached Files Thumbnail(s)
       

.gz   RPCS3.log.gz (Size: 92.03 KB / Downloads: 2)
ryzen 5 1600 AF stock because lazy
RX 580 8gb stock on linux as changing any the AMDGPU settings causes odd issues
16 gigs of DDR4 at 2800mhz forgot timings they work
kubuntu 64 bit what ever the latest version is mesa drivers.

finished RDR in the emulator.
Asinine
Moderator
*****


3
1,902 posts 79 threads Joined: Aug 2017
05-05-2018, 01:06 PM -
#5
Playable as of the test here https://forums.rpcs3.net/thread-198698.html no longer requires libvdec.sprx either.


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)