Heavenly Sword [BCUS98132]
Started by Renusek




24 posts in this topic
MrTessTickle
Member


0
2 posts 0 threads Joined: Aug 2020
08-07-2020, 10:57 AM -
#21
Hey Big Grin 

Cannot get this game to run on my system framerates not going above 2fps and unable to get past the first fight scene. Have tried various settings with both Vulkan and open GL with no improvement.

System Specs :

Intel i5 6600k

Nvidia Geforce GTX 1070

Asus Z170 pro gaming (motherboard)

Corsair Cmk16gx4m1b3000c15 DDR4

My log file and images of the game are attached.

Any help would be appreciated Smile


** updated log file. Not sure why it did not log properly use BigBox as my front end, instead used Main Exe and has logged properly.
This post was last modified: 08-07-2020, 08:52 PM by MrTessTickle. Edit Reason: Updated log file


Attached Files Thumbnail(s)
               

.7z   RPCS3.7z (Size: 520.16 KB / Downloads: 3)
Ani
Administrator
*******


11
3,608 posts 96 threads Joined: Aug 2017
08-07-2020, 01:51 PM -
#22
The log file you attached is empty
    Desktop: Ryzen 7 2700X,   Radeon RX 6800 XT, 2x8G DDR4 3200MHz, Manjaro Linux
     Laptop: Intel i7 6700HQ, Intel HD 530,      2x8G DDR4 2133MHz, Manjaro Linux
Old Desktop: AMD FX-8350,     Radeon R9 280X,    1x8G DDR3 1600MHz, Windows 7
MrTessTickle
Member


0
2 posts 0 threads Joined: Aug 2020
08-09-2020, 10:46 AM -
#23
Have uploaded my log file.
Manya3084
Member


0
1 posts 0 threads Joined: Aug 2020
08-29-2020, 04:56 AM -
#24
No idea what's happening.
I managed to get far into the game, however, it keeps freezing on the battle with roach in the arena.

AMD 3960x
2070 Super

Log file attached.


Attached Files
.7z   BCUS98132.7z (Size: 6.29 KB / Downloads: 2)
Asinine
Moderator
*****


3
1,965 posts 79 threads Joined: Aug 2017
08-30-2020, 01:39 AM -
#25
(08-07-2020, 10:57 AM)MrTessTickle Wrote: Hey Big Grin 

Cannot get this game to run on my system framerates not going above 2fps and unable to get past the first fight scene. Have tried various settings with both Vulkan and open GL with no improvement.

System Specs :

Intel i5 6600k

Nvidia Geforce GTX 1070

Asus Z170 pro gaming (motherboard)

Corsair Cmk16gx4m1b3000c15 DDR4

My log file and images of the game are attached.

Any help would be appreciated Smile


** updated log file. Not sure why it did not log properly use BigBox as my front end, instead used Main Exe and has logged properly.
You're on a 4core 4 thread CPU which isn't ideal for RPCS3. But try disabling TSX on the CPU tab. And if it's still bad try to enable "SPU Thread Lower Priority" and try changing the preferred SPU Thread value to 1, 2 and 3. Note that the preferred spu thread setting can be changed while the game is running so easy to compare performance. I would also disable MSAA.

(08-29-2020, 04:56 AM)Manya3084 Wrote: No idea what's happening.
I managed to get far into the game, however, it keeps freezing on the battle with roach in the arena.

AMD 3960x
2070 Super

Log file attached.
Your log file is missing a lot of information, doesn't list any of the important info. Looks like you just copy pasted text into a file and named it a log.
What you need to do is run the game for a bit then close RPCS3 and go to the RPCS3 folder and upload the RPCS3.log.gz file from there onto here.

I would however recommend disabling MSAA.
This post was last modified: 08-30-2020, 01:48 AM by Asinine.


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)