Kingdom Hearts HD 2.5 Remix [BLES02070]
Started by ZeCoxao




66 posts in this topic
ssshadow
Administrator
*******


4
2,490 posts 63 threads Joined: Aug 2017
01-24-2017, 04:01 PM -
#11
OK so now we need some key... I'll get back to this.
MarioSonic2987
Member


1
286 posts 103 threads Joined: Aug 2017
02-18-2017, 05:30 PM -
#12
Shouldn't we move this thread to Nothing?
Desktop: Intel Core i7-6700K, Nvidia GeForce GTX 970 (OpenGL, DirectX12 & Vulkan), Windows 10
Laptop: Intel Core i7-7700HQ, Nvidia GeForce GTX 1060 (OpenGL, DirectX12 & Vulkan), Windows 10
aaronsanchezg
Guest


 
03-31-2017, 04:39 AM -
#13
The re:coded movie found but kh2 found up to the title screen and bbs yesterday found with 1-30 fps but today not found will be by edit the configuration
Ani
Administrator
*******


9
3,178 posts 76 threads Joined: Aug 2017
04-03-2017, 10:47 PM -
#14
Missing log.
ale1122
Guest


 
04-10-2017, 06:22 AM -
#15
for me re coded only load the menu,no video...bbs and kh2 black and grey screen
MarioSonic2987
Member


1
286 posts 103 threads Joined: Aug 2017
04-11-2017, 06:02 AM -
#16
Reaches to game menu selection if you start the game normally. Only Re:coded works until main menu. For getting KH2 and BBS to work, you need to open kingdom2.elf and BBS.elf.

Tested in 190f494.

PD: Move this thread to Intro.
Desktop: Intel Core i7-6700K, Nvidia GeForce GTX 970 (OpenGL, DirectX12 & Vulkan), Windows 10
Laptop: Intel Core i7-7700HQ, Nvidia GeForce GTX 1060 (OpenGL, DirectX12 & Vulkan), Windows 10
ssshadow
Administrator
*******


4
2,490 posts 63 threads Joined: Aug 2017
04-11-2017, 12:41 PM -
#17
Moving to intro
RelicTitan
Guest


 
06-23-2017, 03:57 AM -
#18
Hey everyone, im new here. Just sharing any info i have.
I have managed to get to BBS main menu. dont remember the config i used and havent been able to recreate it in anyway.

cosine83
Guest


 
07-22-2017, 10:30 PM -
#19
For Kingdom Hearts 2 Final Mix, it looks like it's ingame but with some caveats it seems.

It doesn't respect the settings you set in the launcher for screen size.

The intro cinematic works but seems to not want to transition from cinematic to the game, it will hang at a white screen. If you select skip scene when the cinematic starts, it'll go to the game. Not sure on how far into the game (only played about 15min worth, never played before) it'll go before crashing, though.

See attachments for config and ingame screenshot. Re:coded video is out of sync with audio and Birth By Sleep hangs at a black screen with this config.
Ani
Administrator
*******


9
3,178 posts 76 threads Joined: Aug 2017
07-23-2017, 03:04 PM -
#20
Missing log.
Hook static functions is placebo button.


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)