Hello There, Guest! Register

Sonic CD [NPUB30624]
#41
(05-18-2014, 11:51 AM)BlackDaemon Wrote: Recorded small video demo Tongue

We need some blast processing Wink
Reply
#42
(05-18-2014, 11:57 AM)ssshadow Wrote:
(05-18-2014, 11:51 AM)BlackDaemon Wrote: Recorded small video demo Tongue

We need some blast processing Wink

Yeah something like 10 Xeon 8 core GHZ 25k or else lol
Reply
#43
(05-18-2014, 11:54 AM)ssshadow Wrote:
(05-18-2014, 11:26 AM)jacky400 Wrote: Fair enough. One quick question though not related to this game, normally how long it take from loading screen to the title screen in Disgaea 3?

A couple of minutes, haven't measured. Certainly more than 1 minute, but probably less than 10.

Thanks .
Reply
#44
About 7 fps ingame on i7-4770K, nice)
Reply
#45
Nice to see some progress Smile
Reply
#46
[Image: inuOQ.jpg]
7 fps on my beast machine.If this emu used my ram aswell i am sure i would get higher.
Reply
#47
between 5-6 fps on old i5 core 2500k
Reply
#48
Seems to me that i5 and i7 only 1-2 FPS difference here Smile
Reply
#49
How are any of you getting this to load?

With the latest automatic build, mine just stops before doing any openAL video.

cellSysmodule warning: cellSysmoduleUnloadModule(CELL_SYSMODULE_IO)
[W : PPU[1] Thread (CPUThread)[0x000a411c]]: SysCall 988! r3: 0x1, r4: 0x0, pc: 0xa411c
[W : PPU[1] Thread (CPUThread)[0x000a7ecc]]: SysCall 988! r3: 0x1, r4: 0x0, pc: 0xa7ecc
[W : PPU[1] Thread (CPUThread)[0x00e290dc]]: sys_lwmutex warning: sys_lwmutex_destroy(lwmutex_addr=0xe0cf20)
[W : PPU[1] Thread (CPUThread)[0x00e290dc]]: sys_lwmutex warning: sys_lwmutex_destroy(lwmutex_addr=0xe0cf48)
[W : PPU[1] Thread (CPUThread)[0x00e290dc]]: sys_lwmutex warning: sys_lwmutex_destroy(lwmutex_addr=0xe0cf70)
[W : PPU[1] Thread (CPUThread)[0x00e290dc]]: sys_lwmutex warning: sys_lwmutex_destroy(lwmutex_addr=0xe0ce58)
[W : PPU[1] Thread (CPUThread)[0x00e290dc]]: sys_lwmutex warning: sys_lwmutex_destroy(lwmutex_addr=0xe0ce80)
[W : PPU[1] Thread (CPUThread)[0x00e290dc]]: sys_lwmutex warning: sys_lwmutex_destroy(lwmutex_addr=0xe0cea8)
[W : PPU[1] Thread (CPUThread)[0x00e290dc]]: sys_lwmutex warning: sys_lwmutex_destroy(lwmutex_addr=0xe0ced0)
[W : PPU[1] Thread (CPUThread)[0x00e290dc]]: sys_lwmutex warning: sys_lwmutex_destroy(lwmutex_addr=0xe0cef8)
[W : PPU[1] Thread (CPUThread)[0x00e290dc]]: sys_lwmutex warning: sys_lwmutex_destroy(lwmutex_addr=0xe0d798)
[W : PPU[1] Thread (CPUThread)[0x00e290dc]]: sys_lwmutex warning: sys_lwmutex_destroy(lwmutex_addr=0xe0d998)
[W : PPU[1] Thread (CPUThread)[0x00e290e8]]: Process warning: sys_process_exit(0)
[S : PPU[1] Thread (CPUThread)[0x00e290e8]]: Process finished


THen that's it, click resume and it just going into an endless loop.

Help!

Thanks,
Reply
#50
(05-21-2014, 05:59 PM)niallquinn Wrote: How are any of you getting this to load?

With the latest automatic build, mine just stops before doing any openAL video.

cellSysmodule warning: cellSysmoduleUnloadModule(CELL_SYSMODULE_IO)
[W : PPU[1] Thread (CPUThread)[0x000a411c]]: SysCall 988! r3: 0x1, r4: 0x0, pc: 0xa411c
[W : PPU[1] Thread (CPUThread)[0x000a7ecc]]: SysCall 988! r3: 0x1, r4: 0x0, pc: 0xa7ecc
[W : PPU[1] Thread (CPUThread)[0x00e290dc]]: sys_lwmutex warning: sys_lwmutex_destroy(lwmutex_addr=0xe0cf20)
[W : PPU[1] Thread (CPUThread)[0x00e290dc]]: sys_lwmutex warning: sys_lwmutex_destroy(lwmutex_addr=0xe0cf48)
[W : PPU[1] Thread (CPUThread)[0x00e290dc]]: sys_lwmutex warning: sys_lwmutex_destroy(lwmutex_addr=0xe0cf70)
[W : PPU[1] Thread (CPUThread)[0x00e290dc]]: sys_lwmutex warning: sys_lwmutex_destroy(lwmutex_addr=0xe0ce58)
[W : PPU[1] Thread (CPUThread)[0x00e290dc]]: sys_lwmutex warning: sys_lwmutex_destroy(lwmutex_addr=0xe0ce80)
[W : PPU[1] Thread (CPUThread)[0x00e290dc]]: sys_lwmutex warning: sys_lwmutex_destroy(lwmutex_addr=0xe0cea8)
[W : PPU[1] Thread (CPUThread)[0x00e290dc]]: sys_lwmutex warning: sys_lwmutex_destroy(lwmutex_addr=0xe0ced0)
[W : PPU[1] Thread (CPUThread)[0x00e290dc]]: sys_lwmutex warning: sys_lwmutex_destroy(lwmutex_addr=0xe0cef8)
[W : PPU[1] Thread (CPUThread)[0x00e290dc]]: sys_lwmutex warning: sys_lwmutex_destroy(lwmutex_addr=0xe0d798)
[W : PPU[1] Thread (CPUThread)[0x00e290dc]]: sys_lwmutex warning: sys_lwmutex_destroy(lwmutex_addr=0xe0d998)
[W : PPU[1] Thread (CPUThread)[0x00e290e8]]: Process warning: sys_process_exit(0)
[S : PPU[1] Thread (CPUThread)[0x00e290e8]]: Process finished


THen that's it, click resume and it just going into an endless loop.

Help!

Thanks,

When a game quits itself it could be due to missing files, encryption/license issues and such, from what I have seen. Confirm that you ripped the game correctly...
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)