Frogger Returns [NPUB30118]
Started by BlackDaemon




15 posts in this topic
BlackDaemon
Moderator
*****


0
844 posts 374 threads Joined: Aug 2017
03-09-2014, 10:58 AM -
#1
Shows logo texture in RSX debugger.
Darkriot
Member


0
498 posts 29 threads Joined: Aug 2017
06-18-2014, 03:11 PM -
#2
Shows new logo in RSX debugger, and spamming error about shortage space on HD.

Upd. I can get something else! (ARGB (Default) and RGBA (I think this color scheme is more correct))

Original intro (How it should look): http://www.youtube.com/watch?v=IG7669Fo6Mo
ssshadow
Administrator
*******


4
2,490 posts 63 threads Joined: Aug 2017
06-18-2014, 10:33 PM -
#3
Weird, I only see the Konami logo, as BlackDaemon. Do you use some special settings? Are you sure it's NPUB30118 and not another version?
Darkriot
Member


0
498 posts 29 threads Joined: Aug 2017
06-19-2014, 04:48 AM -
#4
(06-18-2014, 10:33 PM)ssshadow Wrote: Weird, I only see the Konami logo, as BlackDaemon. Do you use some special settings? Are you sure it's NPUB30118 and not another version?

Yes, i'm using [NPUB30118], and using special settings through "Memory Viewer".
Darkriot
Member


0
498 posts 29 threads Joined: Aug 2017
07-07-2014, 03:06 AM -
#5
I don't know, what is it...but i think, it's a....intro?

Upd: haha, okay...it's game menu and...it's eyes frogs Tongue
ssshadow
Administrator
*******


4
2,490 posts 63 threads Joined: Aug 2017
07-07-2014, 11:48 AM -
#6
(07-07-2014, 03:06 AM)Darkriot Wrote: I don't know, what is it...but i think, it's a....intro?

Upd: haha, okay...it's game menu and...it's eyes frogs Tongue

That is some really broken 3D, but the thread should be in intro nonetheless. I wonder if the menu works and you can attempt to get in game? It doesn't load at all for me, just stops with 0 % cpu usage. Here is my log, let's compare them http://pastebin.com/CGZehJKz
aniruddh
Guest


 
08-19-2014, 06:20 AM -
#7
now it shows this Smile
DaHandy
Guest


 
12-15-2014, 02:31 PM -
#8
(08-19-2014, 06:20 AM)aniruddh Wrote: now it shows this Smile

Ok, so that error is generated by glGetUniformLocation, and it is called GL_INVALID_OPERATION which means probably that the shader program is not linked properly, or then the pointer does not point to a shader program object.

I wonder what exists in the memory address 0x6... Smile
BlackDaemon
Moderator
*****


0
844 posts 374 threads Joined: Aug 2017
06-26-2015, 03:50 PM -
#9
Managed to get this screen Tongue
Darkriot
Member


0
498 posts 29 threads Joined: Aug 2017
06-26-2015, 06:19 PM -
#10
(06-26-2015, 03:50 PM)BlackDaemon Wrote: Managed to get this screen Tongue

yeah, it's really work, but too slow Smile


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)