Red Dead Redemption [BLUS30418]
Started by Blackbird




34 posts in this topic
thenirsom
Member


0
1 posts 0 threads Joined: Jan 2018
01-13-2018, 03:02 AM -
#31
The game starts with 28~30fps and reaches the menu with 2~5fps. I can get into the game, but the fps stays at 2~5fps.

CPU
PPU Decoder : Recompiler (LLVM)
SPU Decoder: Recompiler (ASMJIT)
Firmware: Load liblv2.sprx only
Add. Settings:
            - Bind SPU
            - Lower SPU
            - Enable SPU
SPU Thread: Auto

GPU
Renderer: Vulkan
Device: GTX 1060 3GB
Aspect: 16:9
Anisotropic: Auto
Famelimit: Off
Resolution: Recommended
Add. Settings: Use GPU Texture Scaling

RPCS3 v0.0.4-6307-5959411ae Alpha
interpolnyc
Member


0
1 posts 0 threads Joined: Aug 2018
Smile  08-14-2018, 07:08 PM -
#32
Hello 

I´m new at this but I want to share and improve my experience.

Yesterday I downloaded the RPCS3 versión from https://ci.appveyor.com/project/rpcs3/rp.../artifacts

And then the versión of Red dead that is in the title and after a few options I´m running the game. I just completed the first mission. 

I get 10fps near buildings and about 24/25 fps when I´m in less populated áreas. I think is great and I want to know by your experience wich settings may improve the performance.


I´m using

I7 7700k @ 4.5ghz
1080ti MSI stock
16 gb ram @ 3200 MHz
HDD 1 TB

The settings in CPU menú are

PPu decoder: LLVM
SPU decoder: ASMJIT
Firmware: Load libv2
Aditional settings: SPU cache // ENABLE SPU loop detection

Preferred SPU threads: AUTO
SPU block size: SAFE
TSX Instructions: disabled.

GPU MENU:

VULKAN
recommended resolution
GPU texture scaling

So if anyone want to share something to improve or change or what can I try to help out here I´m here to try it.


Thanks and I hope it helps.

Red dead redemption is for me one of the greatest of all time and thats why I want it to be playable in PC.  Heart
RyanBurnsRed
Member


0
29 posts 3 threads Joined: Sep 2017
12-13-2019, 05:13 AM -
#33
RPCS3 0.0.7-9222-321f7e71

CTD with PPU decoder on llvm recompiler and game version 1.08
Gets to menu screen with game version 1.00, but infinite loading screen with TSX enabled
10-15 fps in game without TSX and PPU llvm.

Attached log is in game without TSX and PPU llvm

Edit: Got it working with game version 1.08. Still crashes with PPU llvm. Got it to load a decrypted save from my PS3 with TSX enabled, but my horse was invisible

CPu: i7 7820X 4.5Ghz
This post was last modified: 12-13-2019, 06:59 AM by RyanBurnsRed. Edit Reason: more info
EliasM108
Member


0
4 posts 0 threads Joined: Oct 2017
Sad  03-12-2020, 02:30 PM -
#34
Playing on Vulkan with 720p resolution. The game played for couple of seconds then froze.
Fps: 10~15
Gpu: GTX 1060 6gb
Ram: 16gb
Cpu: i7 8700k
Game Version: 1.0
Last Three lines:

S {RSX Decompiler Thread} RSX: New program compiled successfully
U {PPU[0x1000000] Thread (main_thread) [0x017c31f8]} cellNetCtl TODO: cellNetCtlGetInfo(code=0x4 (INFO_LINK), info=*0x1588d98) x6
F {RSX [0x00e8138]} sig_log: Thread terminated due to fatal error: [attrib buffer] Working buffer not big enough, buffer_length=67108864 allocated=21890304 requested=4090400020 guard=4194304 largest_pool=198912
(in file C:\projects\rpcs3\rpcs3\Emu\RSX\Common\ring_buffer_helper.h:91)



[Image: NttXmkV]
soph420
Member


0
1 posts 0 threads Joined: Jul 2020
07-18-2020, 05:02 PM -
#35
(03-08-2014, 11:49 AM)Blackbird Wrote: This game doesn't even open GSFrame window, but it's the first time I saw Dbgconsole open.
Dbgconsole
Quote:[STARTUP] 2048k consumed by modules, 0k consumed by SPURS, 0k consumed by exception handling.
[STARTUP] Restricting 257024k heap to 69632k+3072k+112640k=185344k.
[STARTUP] Allocating 181M
[STARTUP] Heap allocated from [30300000,3b800000)
[STARTUP] Remaining user memory: 74688kb; USED=181M TSS=1536kb EXTRA=448kb (RESIDUAL)
[POOL] Residual allocator has 456384 bytes available at creation.
[FATAL] Critsec didn't init either control word

Log attached of course.

RPCSX version :    rpcs3-v0.0.11-10665-af1ceb11_win64

Game working flawlessly between 17 and 30 fps consistently with 16x anisotropic filtering, antialiasing, no crashes, on Vulcan using Radeon Vega 56 on Ryzen 7 2700. I was having it fail consistently until I checked "disable native float16 support" in Advanced. All CPU settings are set to default.

RPCS3 v0.0.11-10665-af1ceb11 Alpha | HEAD | Firmware version: 4.85
AMD Ryzen 7 2700 Eight-Core Processor | 16 Threads | 31.95 GiB RAM | TSC: 3.200GHz | AVX+ | FMA3
Operating system: Windows, Major: 10, Minor: 0, Build: 18362, Service Pack: none, Compatibility mode: 0
·! 0:00:00.000000 SYS: Initialization times before main(): 0.090946Gc
·! 0:00:00.091918 RSX: Found vulkan-compatible GPU: 'Radeon RX Vega' running on driver 2.0.145
·! 0:00:00.146836 GUI: Current language changed to English (en)
·! 0:00:00.294540 Compat: Finished reading database from file: C:/ps3emu/rpcs3 v.0.0.11-10665/rpcs3-v0.0.11-10665-af1ceb11_win64/GuiConfigs/compat_database.dat
·S 0:00:01.711714 UPDATER: RPCS3 is up to date!


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)