Red Dead Redemption [BLUS30418]
Started by Blackbird




34 posts in this topic
Loksortfjnasdrt
Guest


 
10-22-2016, 11:25 PM -
#21
(10-22-2016, 11:23 PM)ssshadow Wrote:
(10-22-2016, 11:13 PM)Loksortfjnasdrt Wrote: @ssshadow - Thanks again, I'm using them now.
@Annie - Sorry for the REDACTED link.

Just to make sure I'm doing everything right:
1) The best way for opening the game is by going to "Boot -> Boot game" and selecting the USRDIR folder inside the game's main directory? (It does have a PKG file as well...)
2) Should I delete the game folders that were created automatically in dev_hdd0 and dev_hdd1 ?

Here's a photo of my current settings (with app version) - https://drive.google.com/file/d/0B9DodDN...pIMTQ/view

I tried running the game now with these settings and methods, and still didn't work. (New log file - https://drive.google.com/file/d/0B9DodDN...k1T2M/view)

Whatever you did to get that log was correct as the game started to boot, and then something went wrong, but that's outside of the selected LLE modules and other settings. At this point it's clear that the game will not progress any further.

So you're saying it wont work at the moment, or never?
ssshadow
Administrator
*******


4
2,490 posts 63 threads Joined: Aug 2017
10-22-2016, 11:28 PM -
#22
(10-22-2016, 11:25 PM)Loksortfjnasdrt Wrote:
(10-22-2016, 11:23 PM)ssshadow Wrote:
(10-22-2016, 11:13 PM)Loksortfjnasdrt Wrote: @ssshadow - Thanks again, I'm using them now.
@Annie - Sorry for the REDACTED link.

Just to make sure I'm doing everything right:
1) The best way for opening the game is by going to "Boot -> Boot game" and selecting the USRDIR folder inside the game's main directory? (It does have a PKG file as well...)
2) Should I delete the game folders that were created automatically in dev_hdd0 and dev_hdd1 ?

Here's a photo of my current settings (with app version) - https://drive.google.com/file/d/0B9DodDN...pIMTQ/view

I tried running the game now with these settings and methods, and still didn't work. (New log file - https://drive.google.com/file/d/0B9DodDN...k1T2M/view)

Whatever you did to get that log was correct as the game started to boot, and then something went wrong, but that's outside of the selected LLE modules and other settings. At this point it's clear that the game will not progress any further.

So you're saying it wont work at the moment, or never?

At the moment (and probably in the near future). Of course more and more games are starting to work every month, and some day so will this one.
Loksortfjnasdrt
Guest


 
10-22-2016, 11:37 PM -
#23
ok, it was worth a shot. Thanks again guys! keep the good work
GrantKane
RPCS3 Tester


0
2,667 posts 1,776 threads Joined: Aug 2017
03-06-2017, 02:51 AM -
#24
RPCS3 v0.0.1-5-1f45f05 Pre-Alpha
Quote:·F 0:00:14.576376 {PPU[0x1000000] Thread (main_thread) [0x019d8714]} class std::runtime_error thrown: Unimplemented
(in file C:\rpcs3\rpcs3\Emu\Cell\Modules\sys_libc_.cpp:339)
Anzuni
Guest


 
06-10-2017, 04:55 AM -
#25
RPCS3 v0.0.2-5269-9c6b134c Alpha

game now reaches main menu but freezes before you can hit start. its the same point no matter what renderer that you use
scorpiove
Guest


 
08-10-2017, 01:36 AM -
#26
I am able to go in game and move around, although it gets about 1 fps. Whereas games like Catherine and Katamari Forever run pretty much full speed. Both OpenGL and Vulkan work. Also there are quite a number of graphic errors while using either graphics API.

By the way this was obtained via RPCS3 v0.0.3-5606-e9b020bea Alpha in Arch Linux.
ssshadow
Administrator
*******


4
2,490 posts 63 threads Joined: Aug 2017
08-10-2017, 08:03 AM -
#27
(08-10-2017, 01:36 AM)scorpiove Wrote: I am able to go in game and move around, although it gets about 1 fps. Whereas games like Catherine and Katamari Forever run pretty much full speed. Both OpenGL and Vulkan work. Also there are quite a number of graphic errors while using either graphics API.

By the way this was obtained via RPCS3 v0.0.3-5606-e9b020bea Alpha in Arch Linux.

CPU and GPU? (And what GPU driver?)

Could try to play with number of SPU threads, but this is a very slow game for now regardless.

Also attach the log file so I can move this to ingame.
money123451
Guest


 
08-18-2017, 05:02 PM -
#28
build v0.0.3-f21a3069
goes in game crashes every so often requires spu loop detection disabled or it will lock up when it fails to enable the spu thread required when loading new cells and setting preferred spu threads to low will cause audio to cut causing lock ups during cutscenes and the frame rate is not the best. log attached had to exit after it going in game to keep it below 2mb even compressed.
ssshadow
Administrator
*******


4
2,490 posts 63 threads Joined: Aug 2017
08-18-2017, 05:09 PM -
#29
Moving to ingame
EliasM108
Member


0
4 posts 0 threads Joined: Oct 2017
11-03-2017, 03:48 PM -
#30
Game Runs at 2fps in RPCS3 v0.0.3-3-30bba09 Alpha with heavy sound glitches, the log from the boot till the exit is here https://pastebin.com/4vYfGjpK .The game should be in "Intro" as it needs more performance patches.


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)