Hello There, Guest! Register

Red Dead Redemption [BLUS30418]
#11
sys_mmapper everywhere, this game will not work anytime soon, but i'm trying to figure out the necessary LLE's to reduce the errors anyway

(10-22-2016, 08:00 PM)Loksortfjnasdrt Wrote: Hi guys. Any news about activating this game with RPCS3 ?
This is not exactly a complete .log
Reply
#12
(10-22-2016, 08:53 PM)Kilowog01 Wrote: sys_mmapper everywhere

and? that doesn't mean that a game couldn't boot.

For example Project Diva F has those in the log, and runs flawlessly.


This doesn't boot yet because if you look at the partial log, emu crashes because missing libfs stuff

·F {PPU[0x7000000d] Thread (Installer) [0x00533064]} class std::runtime_error thrown: Unimplemented
(in file C:\rpcs3\rpcs3\Emu\Cell\Modules\cellFs.cpp:843)


@Loksortfjnasdrt you should never copy disc games into dev_hdd0, most of them doesn't like it.. copy it somewhere else then run the game with boot -> boot game (and also LLE libfs as Annie said)


edit: also i can try the game too, just need time to backup
Reply
#13
yeah sorry it didn't allow for uploading more than 200kb file, so I reduced it to the last rows only.
I uploaded it now, you can find the full log here:

TTY.log - https://drive.google.com/file/d/0B9DodDN...sp=sharing
RPCS3.log - https://drive.google.com/file/d/0B9DodDN...sp=sharing
SPUJIT.log - https://drive.google.com/file/d/0B9DodDN...sp=sharing

wasn't sure which ones you guys need so I uploaded these three just in case

Thanks for the quick answers,
Reply
#14
Please also LLE libfs, cellspursjq, cellresc, and libfiber.

Only RPCS3.log
Reply
#15
@Annie - Yeah I am new to RPCS3. I read the "RPCS3 for Newcomers" and according to it i looks like i don't have the flashATRAC.pic, flashMP3.pic.
Does someone has it for download via link?
I got the PRX files list from someone on youtube (who shared a download link with his video).
Also I don't seem to have sys_mmapper in my LLE list

@Nezarn - I didn't copy the game to dev_hdd0, it probably copied it when I tried to "Boot game". Let me know if you succeed in running the game

@ssshadow - I don't have these LLE: cellspursjq, cellresc

The ones I have at the moment are: libfiber, libfs, libl10n, libsail, libsre
I'll try running the game again now

EDIT: btw, the first time I tried to open the game using "Install PKG" but the program just crashed and didn't open again. Had to delete it and re-extract the original downloaded.
and I think I found the pic files here - REDACTED
Reply
#16
I have assisted you in obtaining firmware files from your very own PS3 via PM. Test with the suggested modules and report back.
Reply
#17
I have redacted the link to the firmware files - you can't post those here.
cellspursjq is libspurs_jq and cellresc is libresc.

sys_mmapper can't be LLE loaded
Reply
#18
Well idk what are you doing, but for me (i have the eu psn version) it throws a PPU exception

https://github.com/RPCS3/rpcs3/issues/1480 (and PSN\disc version shouldn't be that much different...)
Reply
#19
@ssshadow - Thanks again, I'm using them now.
@Annie - Sorry for the REDACTED link.

Just to make sure I'm doing everything right:
1) The best way for opening the game is by going to "Boot -> Boot game" and selecting the USRDIR folder inside the game's main directory? (It does have a PKG file as well...)
2) Should I delete the game folders that were created automatically in dev_hdd0 and dev_hdd1 ?

Here's a photo of my current settings (with app version) - https://drive.google.com/file/d/0B9DodDN...pIMTQ/view

I tried running the game now with these settings and methods, and still didn't work. (New log file - https://drive.google.com/file/d/0B9DodDN...k1T2M/view)

EDIT: another log after using OpenGL - added attachment
Reply
#20
(10-22-2016, 11:13 PM)Loksortfjnasdrt Wrote: @ssshadow - Thanks again, I'm using them now.
@Annie - Sorry for the REDACTED link.

Just to make sure I'm doing everything right:
1) The best way for opening the game is by going to "Boot -> Boot game" and selecting the USRDIR folder inside the game's main directory? (It does have a PKG file as well...)
2) Should I delete the game folders that were created automatically in dev_hdd0 and dev_hdd1 ?

Here's a photo of my current settings (with app version) - https://drive.google.com/file/d/0B9DodDN...pIMTQ/view

I tried running the game now with these settings and methods, and still didn't work. (New log file - https://drive.google.com/file/d/0B9DodDN...k1T2M/view)

Whatever you did to get that log was correct as the game started to boot, and then something went wrong, but that's outside of the selected LLE modules and other settings. At this point it's clear that the game will not progress any further.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 2 Guest(s)