Braid [NPUB30133]
Started by ssshadow




46 posts in this topic
ssshadow
Administrator
*******


4
2,494 posts 63 threads Joined: Aug 2017
02-25-2014, 01:06 PM -
#1
Black screen with fps on this one. However there are some bugs in the package installer. You have to add "\Rpcs3\dev_hdd0\game\NPUB30133\USRDIR\data" as "\data\".

Then you have to copy BOOT.bin and EBOOT.bin from "\Rpcs3\dev_hdd0\game\NPUB30133\USRDIR" to "\Rpcs3\dev_hdd0\game\NPUB30133\USRDIR\data\"

and then you have to create an empty folder (!) "\Rpcs3\dev_hdd0\game\NPUB30133\Braid", or else the game complains abut it, and rpcs3 crashes...

However, after doing this you get quite a bit of loading, and a black screen with fps.

The full log is here: http://pastebin.com/ehQNKbcT

Screenshots:

[Image: d2P9J6y.png]

and

http://i.imgur.com/6anFQTt.png
ssshadow
Administrator
*******


4
2,494 posts 63 threads Joined: Aug 2017
03-02-2014, 01:23 AM -
#2
Now crashes, see log: http://pastebin.com/WUth20bx

It crashes after sceNpTrophy warning: sceNpTrophyGetRequiredDiskSpace(context=0, handle=0, reqspace_addr=0xd001f458, options=0x0), which was recently worked on.
Ekaseo
Guest


 
03-02-2014, 10:12 AM -
#3
thats interesting, when i downloaded braid, it could not decrypt it for me :/
ssshadow
Administrator
*******


4
2,494 posts 63 threads Joined: Aug 2017
03-06-2014, 11:14 PM -
#4
Loads a texture and stuff now

Log: http://pastebin.com/MqUveRpA

[Image: KaVVsjz.png]

[Image: zqzps3M.png]
LittleGrejmer
Guest


 
03-19-2014, 02:56 PM -
#5
Shows texture in RSX Debugger
ssshadow
Administrator
*******


4
2,494 posts 63 threads Joined: Aug 2017
03-19-2014, 03:09 PM -
#6
Duplicate of http://www.emunewz.net/forum/showthread.php?tid=158261 Wink
BlackDaemon
Moderator
*****


2
844 posts 374 threads Joined: Aug 2017
06-17-2014, 10:26 PM -
#7
It seems goes a bit further, but still doesn't display anything to screen.
ssshadow
Administrator
*******


4
2,494 posts 63 threads Joined: Aug 2017
06-17-2014, 11:07 PM -
#8
(06-17-2014, 11:02 PM)AlexAltea Wrote:
(06-17-2014, 10:26 PM)BlackDaemon Wrote: It seems goes a bit further, but still doesn't display anything to screen.

That's indeed interesting, maybe the game is actually working and the only step broken is displaying that buffer on the screen, because that's is not a static image: https://www.youtube.com/watch?v=BMul6UQLPuk (check the beginning of this video).

I got in game! I guess this is half playable now Big Grin Write color and depth buffer turned on:



Edit:

Some jumping can be seen below. I focused the image to make it easier to see, since graphics are so broken. There are also some sound effects.

[Image: CUT05do.png]

Among the many errors in the log, these are continuously repeated:

[E : RSXThread]: TODO: cellGcmSetVertexTexture_Address(0x101)
[E : RSXThread]: TODO: cellGcmSetVertexTexture_Control0(0x8000)
[E : RSXThread]: TODO: cellGcmSetVertexTexture_Filter(0x0)
Darkriot
Member


0
498 posts 29 threads Joined: Aug 2017
06-18-2014, 05:21 AM -
#9
(06-17-2014, 11:07 PM)ssshadow Wrote:
(06-17-2014, 11:02 PM)AlexAltea Wrote:
(06-17-2014, 10:26 PM)BlackDaemon Wrote: It seems goes a bit further, but still doesn't display anything to screen.

That's indeed interesting, maybe the game is actually working and the only step broken is displaying that buffer on the screen, because that's is not a static image: https://www.youtube.com/watch?v=BMul6UQLPuk (check the beginning of this video).

I got in game! I guess this is half playable now Big Grin Write color and depth buffer turned on:



Edit:

Some jumping can be seen below. I focused the image to make it easier to see, since graphics are so broken. There are also some sound effects.

[Image: CUT05do.png]

Among the many errors in the log, these are continuously repeated:

[E : RSXThread]: TODO: cellGcmSetVertexTexture_Address(0x101)
[E : RSXThread]: TODO: cellGcmSetVertexTexture_Control0(0x8000)
[E : RSXThread]: TODO: cellGcmSetVertexTexture_Filter(0x0)

Ohh gosh...i need to try this (soo interestingSmile)
Darkriot
Member


0
498 posts 29 threads Joined: Aug 2017
06-18-2014, 07:36 AM -
#10
amm, i have this error..
I did everything as stated.

Quote:You have to add "\Rpcs3\dev_hdd0\game\NPUB30133\USRDIR\data" as "\data\".

Then you have to copy BOOT.bin and EBOOT.bin from "\Rpcs3\dev_hdd0\game\NPUB30133\USRDIR" to "\Rpcs3\dev_hdd0\game\NPUB30133\USRDIR\data\"

and then you have to create an empty folder (!) "\Rpcs3\dev_hdd0\game\NPUB30133\Braid"


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)