Braid [NPUB30133]
Started by ssshadow




46 posts in this topic
jacky400
Guest


 
01-10-2016, 01:44 PM -
#41
It is already DX12 .Probably related to my old iMac which uses GT 650M

Meanwhile , i remember this game works previously in OpenGL but require write color buffer so why so slow.

[raven02]
Ani
Administrator
*******


11
3,692 posts 96 threads Joined: Aug 2017
02-14-2017, 05:42 PM -
#42
Played through the first (second) world at 60FPS.

Only noticed a visual glitch on the Puzzle editor. The rest is properly rendered.


Tested on 598c90f
Render: OpenGL
Audio: XAudio2
PPU: LLVM Recompiler
SPU: ASMJIT Recompiler
LLE: sre, spurs_jq, rtc, resc, l10n (may work with less).

Log:
    Desktop: Ryzen 7 2700X,   Radeon RX 6800 XT, 2x8G DDR4 3200MHz, Manjaro Linux
     Laptop: Intel i7 6700HQ, Intel HD 530,      2x8G DDR4 2133MHz, Manjaro Linux
Old Desktop: AMD FX-8350,     Radeon R9 280X,    2x4G DDR3 1600MHz, Windows 7
AlexVS
Guest


 
02-14-2017, 05:58 PM -
#43
This not playable, only ingame. World3 broken for any settings
[Image: 68DAAE60-F9FC-CF9B-DAB0-33A564D580A6.jpg]
digitaldude
RPCS3 Tester


1
2,854 posts 554 threads Joined: Aug 2017
02-14-2017, 06:13 PM -
#44
Yeah same for me AlexVS. Not playable.
digitaldude
RPCS3 Tester


1
2,854 posts 554 threads Joined: Aug 2017
02-22-2017, 06:56 AM -
#45
rpcs3-v0.0.1-2017-02-19-47fdaf69_win64

It's all fixed now! Playable.
AlexVS
Guest


 
02-23-2017, 02:01 AM -
#46
(02-22-2017, 06:56 AM)digitaldude Wrote: rpcs3-v0.0.1-2017-02-19-47fdaf69_win64

It's all fixed now! Playable.
Yes, works Smile
morcy
Member


1
158 posts 38 threads Joined: Aug 2017
04-18-2017, 06:49 PM -
#47
RPCS3 v0.0.2-3-f0f8f50 Alpha
perfect even on my old cpuCool
i5 750
gtx 970
8g ram
w7 x64
the settings i used is in the video
if you chose xaudio2 you will get better result with the audio

the rpcs3 log


Forum Jump:


Users browsing this thread: 2 Guest(s)