Scogger HD
Started by Ekaseo




99 posts in this topic
ssshadow
Administrator
*******


4
2,494 posts 63 threads Joined: Aug 2017
03-08-2014, 12:33 AM -
#41
The background music and all that now works with openal playback. Well, sounds horrible distorted and broken, but probably just requires some tuning Wink . The important bit is everything is played back!
Dante38490
Guest


 
03-08-2014, 01:36 AM -
#42
My Video with Sound ^^
http://youtu.be/z6au1J2-lsk
Darkriot
Member


0
498 posts 29 threads Joined: Aug 2017
03-08-2014, 01:52 AM -
#43
2:15 - 2:20 best moment ^_^
Dante38490
Guest


 
03-08-2014, 02:37 AM -
#44
(03-08-2014, 01:52 AM)fenix0082 Wrote: 2:15 - 2:20 best moment ^_^
The fly ? Big Grin
Darkriot
Member


0
498 posts 29 threads Joined: Aug 2017
03-08-2014, 03:03 AM -
#45
(03-08-2014, 02:37 AM)Dante38490 Wrote:
(03-08-2014, 01:52 AM)fenix0082 Wrote: 2:15 - 2:20 best moment ^_^
The fly ? Big Grin

Maybe =)
But i say about Music =)
bigol
Guest


 
03-08-2014, 12:03 PM -
#46
I have two problems with this game

It starts but then while ingame it freezes for few seconds then game continues to play, then stop, and continues, and so on

The openal sound doesn't work

I'm usng 32 bit version on Windows 7 32 bit
ssshadow
Administrator
*******


4
2,494 posts 63 threads Joined: Aug 2017
03-08-2014, 12:08 PM -
#47
32 bit is not really supported and will maybe be abandoned soon. Several other games also have problems in the 32 bit version.
Dante38490
Guest


 
03-08-2014, 08:37 PM -
#48
(03-08-2014, 12:03 PM)bigol Wrote: I have two problems with this game

It starts but then while ingame it freezes for few seconds then game continues to play, then stop, and continues, and so on

The openal sound doesn't work

I'm usng 32 bit version on Windows 7 32 bit

32 bit will be abandoned (Totally old and useless)
metallicafor
Guest


 
03-09-2014, 09:04 PM -
#49
open al error(sound error) in newest version from 9th
Cole Roddy
Guest


 
03-10-2014, 10:18 PM -
#50
(03-09-2014, 09:04 PM)metallicafor Wrote: open al error(sound error) in newest version from 9th

Disabel OpenAL in the Config/Settings menu. Change it form OpenAL to NULL. It should solve the issue. OpenAL and audio is still at experimental implementation. It does not work as intended yet.

Or you can just pause the Audio Thread when running the emulator.

Like this:

[Image: WQxZM5U.png]


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)