Disgaea 3: Absence of Justice [BLUS30181]
Started by ssshadow




288 posts in this topic
logan
Guest


 
03-22-2014, 03:21 PM -
#71
(03-22-2014, 08:46 AM)NekotekinaHito Wrote: Prepare yourselves!

wow,wow,wow,awesome

(03-22-2014, 08:46 AM)NekotekinaHito Wrote: Prepare yourselves!
woody2014
Guest


 
03-22-2014, 03:51 PM -
#72
(03-22-2014, 03:21 PM)logan Wrote:
(03-22-2014, 08:46 AM)NekotekinaHito Wrote: Prepare yourselves!

wow,wow,wow,awesome

(03-22-2014, 08:46 AM)NekotekinaHito Wrote: Prepare yourselves!
how long till we get new changes in a commit to master
rafaPS360gamer
Guest


 
03-22-2014, 08:04 PM -
#73
Awesome!!!!!!! Smile

Keep the good work!
ssshadow
Administrator
*******


4
2,490 posts 63 threads Joined: Aug 2017
03-22-2014, 08:25 PM -
#74
So I borrowed the EU version, and it is the same thing... I do not get to the main menu, I still have the video error, but after a while I get a black screen, and the main menu texture in RSX debugger. Did you do something special to get to the menu Nekotekina?
Nekotekina
Administrator
*******


0
137 posts 5 threads Joined: Aug 2017
03-22-2014, 09:54 PM -
#75
Hmm, I don't remember doing anything special.
ssshadow
Administrator
*******


4
2,490 posts 63 threads Joined: Aug 2017
03-22-2014, 11:29 PM -
#76
(03-22-2014, 09:54 PM)NekotekinaHito Wrote: Hmm, I don't remember doing anything special.

Strange, I still get

* openModules: ERROR! exit. (ret=0x88000002, file=NisLib/NisMovie.cpp:453)
* _NisMovie_Open: ERROR! exit. (ret=0x88000002, file=NisLib/NisMovie.cpp:794)

and no main menu :\ When the video should play after the loading screen, it freezes. No errors at this point.
BlackDaemon
Moderator
*****


0
844 posts 374 threads Joined: Aug 2017
03-23-2014, 12:02 AM -
#77
ssshadow, loading screen not freezes, but it takes long time (4-5 minutes for me) to pass until main menu.
ssshadow
Administrator
*******


4
2,490 posts 63 threads Joined: Aug 2017
03-23-2014, 12:14 AM -
#78
I will try waiting really long then (pretty sure I have waited for like 5 minutes already though), But do you have the "* openModules: ERROR! exit. (ret=0x88000002, file=NisLib/NisMovie.cpp:453)" message in the dbg log? Or is that just me?

No, left it running for 20 minutes after the loading screen. Nothing. Log here, and it seems normal... http://pastebin.com/f6CdPSyY
BlackDaemon
Moderator
*****


0
844 posts 374 threads Joined: Aug 2017
03-23-2014, 06:29 AM -
#79
ssshadow, ugh, it seems, that i with Nekotekina forgot, that it needs to decrypt NisGraphics.spu.self to make it work on rpcs3, sorry. Btw, i managed to reach ingame in european version.
ssshadow
Administrator
*******


4
2,490 posts 63 threads Joined: Aug 2017
03-23-2014, 02:22 PM -
#80
I got in game in this version as well, with the file decrypted. Seems slightly less stable than the EU version tough. Had to retry 3 times due to random freezing at black screen.

[Image: DpMEWO1.png]


Forum Jump:


Users browsing this thread: 2 Guest(s)