Hello There, Guest! Register

Disgaea 3: Absence of Justice [BLUS30181]
(05-30-2016, 02:05 AM)yagostudart Wrote: Sooo... If I want to play Disgaea 3 (with good fps) I'll need to wait for a solution?
I guess I just want to know if this is a problem with my PC or with the emulator...
Because, if it's with me, I would like to solve it hahaha

There's alot of things that could give such low fps. Also, dx12 and vulkan aren't that much faster than opengl right now, unless you are using a really old version. Also note that vulkan uses your first gpu only and the selection box does nothing (for both opengl and vulkan).
Reply
(05-31-2016, 12:32 PM)kd-11 Wrote:
(05-30-2016, 02:05 AM)yagostudart Wrote: Sooo... If I want to play Disgaea 3 (with good fps) I'll need to wait for a solution?
I guess I just want to know if this is a problem with my PC or with the emulator...
Because, if it's with me, I would like to solve it hahaha

There's alot of things that could give such low fps. Also, dx12 and vulkan aren't that much faster than opengl right now, unless you are using a really old version. Also note that vulkan uses your first gpu only and the selection box does nothing (for both opengl and vulkan).
Do you know if it's possible for me to discover what's the problem? Or if there is some file that says the causes so that I could search for it or for help?
EDIT: I don't know if this is usefull... but... I tried with disgaea 4... I get (with open gl) 45fps at the intro and, with dx12 60fps~70fps... but the game stops in the middle of the intro or (in the best situation) I get the black screen after the start button
I can't play Ice Age 3 either... The same problem: The intro plays reaaaalllyyyy nice but after that I get blackscreen... Do you know if there is a forum or something where I can ask for help with my configs/searching the problem? I guess it's not disgaea 3 but my computer Sad
Reply
(05-31-2016, 08:49 PM)yagostudart Wrote:
(05-31-2016, 12:32 PM)kd-11 Wrote:
(05-30-2016, 02:05 AM)yagostudart Wrote: Sooo... If I want to play Disgaea 3 (with good fps) I'll need to wait for a solution?
I guess I just want to know if this is a problem with my PC or with the emulator...
Because, if it's with me, I would like to solve it hahaha

There's alot of things that could give such low fps. Also, dx12 and vulkan aren't that much faster than opengl right now, unless you are using a really old version. Also note that vulkan uses your first gpu only and the selection box does nothing (for both opengl and vulkan).
Do you know if it's possible for me to discover what's the problem? Or if there is some file that says the causes so that I could search for it or for help?
EDIT: I don't know if this is usefull... but... I tried with disgaea 4... I get (with open gl) 45fps at the intro and, with dx12 60fps~70fps... but the game stops in the middle of the intro or (in the best situation) I get the black screen after the start button
I can't play Ice Age 3 either... The same problem: The intro plays reaaaalllyyyy nice but after that I get blackscreen... Do you know if there is a forum or something where I can ask for help with my configs/searching the problem? I guess it's not disgaea 3 but my computer Sad

The easiest way would be to request settings/configs from guys who have the game working and have vidz on youtube. Also make sure you use the latest version from github (0.0.0.9).
Reply
Any update on this?
Reply
(10-02-2016, 07:12 PM)Grandork Wrote: Any update on this?

No
Reply
Any update?
Reply
Quite literally no: https://github.com/RPCS3/rpcs3/commits/master

And why not test it yourself if you are curious?

And also if something did change it would have been posted already.
Reply
Gameplay from newest build:

Reply
(12-19-2016, 11:56 PM)ssshadow Wrote: Quite literally no: https://github.com/RPCS3/rpcs3/commits/master

And why not test it yourself if you are curious?

And also if something did change it would have been posted already.

I'm asking once every few months, don't think it's that much of a bother.
Reply
Hello. The compatibility list said that this is playable, but I'm having problems. I followed these LLE modules
http://www.emunewz.net/forum/showthread....#pid234509

but I couldn't even get past the intro. Now I watched a youtube video and followed the modules they used.
https://www.youtube.com/watch?v=6a6YrAgp27Y

I was able to get past the intro. Sometimes I'm able to pass the first few cut scenes but sometimes no. Anyway attached is my log file. Any help please? The biggest problem is FPS, which is just 5 or less.

BTW I just tried. Changing the SPU and PPU decoders don't change anything. My RPCS3 also freezes when attempting to use D3D12 and Vulcan.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)