Linux graphics bug
Started by Sandi1987




5 posts in this topic
Sandi1987
Member


0
182 posts 24 threads Joined: Sep 2017
06-28-2020, 08:01 AM -
#1
[Image: VdVkyaG.png]

Any fix? In Windows 10 i don't have this problem.
Sandi1987
Member


0
182 posts 24 threads Joined: Sep 2017
07-11-2020, 11:57 PM -
#2
In Ubuntu i don't have this problem.
Ani
Administrator
*******


16
4,250 posts 105 threads Joined: Aug 2017
07-12-2020, 07:35 AM -
#3
Seems like a DPI thing, you probably need to set the QT DPI environment variable for that
This post was last modified: 07-12-2020, 07:35 AM by Ani.
    Desktop: Ryzen 7 5800X,   Radeon RX 6800 XT, 2x8G DDR4 3600MHz, Manjaro Linux
     Laptop: Ryzen 9 5900HX,  Radeon RX 6700M,   2x8G DDR4 3200MHz, Manjaro Linux
Old Desktop: AMD FX-8350,     Radeon R9 280X,    2x4G DDR3 1600MHz, Manjaro Linux
Sandi1987
Member


0
182 posts 24 threads Joined: Sep 2017
07-14-2020, 09:05 AM -
#4
How to do this?

I need to fix this. In Ubuntu and Windows 10 works fine but i'm using Lubuntu because i don't like Ubuntu.
This post was last modified: 07-15-2020, 06:45 AM by Sandi1987.
Sandi1987
Member


0
182 posts 24 threads Joined: Sep 2017
07-16-2020, 02:08 AM -
#5
(07-12-2020, 07:35 AM)Ani Wrote: Seems like a DPI thing, you probably need to set the QT DPI environment variable for that


How?
This post was last modified: 07-17-2020, 03:44 AM by Sandi1987.
Sandi1987
Member


0
182 posts 24 threads Joined: Sep 2017
07-17-2020, 07:51 AM -
#6
I tried in Linux Lite and it works perfect.


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)