The Darkness [BLUS30035]
Started by RyanBurnsRed




7 posts in this topic
RyanBurnsRed
Member


0
30 posts 3 threads Joined: Sep 2017
10-13-2017, 05:51 AM -
#1
Pretty decent progress made for this game on build 0.0.3-6446 [2017-10-13]
The emulator no longer crashes when trying to run this game on Vulkan. Instead it works like OpenGL did when I tried it before.
It goes in game but there is no video at all. Audio works now, to some extent. Before it was a high pitched static like noise, but now you can hear the characters talking and the menu sfx, but it's not perfect.

Main Menu
[Image: cTEYxJhZThC2XT2EwlU88g.png]

Pause screen
[Image: pgfFFXoXTjiKZa5rtHuGGw.png]

The actual in-game is all white, but I can hear characters talking and sound in the background. I was getting about 14-17 fps.


Attached Files
.gz   RPCS3.log.gz (Size: 289.65 KB / Downloads: 4)
Asinine
Moderator
*****


4
2,059 posts 83 threads Joined: Aug 2017
12-05-2017, 10:07 PM -
#2
Try write color buffers and/or strict rendering mode.
RyanBurnsRed
Member


0
30 posts 3 threads Joined: Sep 2017
12-05-2017, 10:30 PM -
#3
No change visually since October on v0.0.4-7160 [2017-12-05]. The audio however once ingame has a lot more stutter than before.
I say ingame but there are no actual graphics, just a black screen for now


Attached Files
.rar   RPCS3.log.rar (Size: 218.65 KB / Downloads: 0)
Ani
Administrator
*******


16
4,250 posts 105 threads Joined: Aug 2017
12-07-2017, 12:35 AM -
#4
Moved to General Discussion as it's not respecting the guidelines.
    Desktop: Ryzen 7 5800X,   Radeon RX 6800 XT, 2x8G DDR4 3600MHz, Manjaro Linux
     Laptop: Ryzen 9 5900HX,  Radeon RX 6700M,   2x8G DDR4 3200MHz, Manjaro Linux
Old Desktop: AMD FX-8350,     Radeon R9 280X,    2x4G DDR3 1600MHz, Manjaro Linux
RyanBurnsRed
Member


0
30 posts 3 threads Joined: Sep 2017
12-07-2017, 03:42 AM -
#5
What's missing?
Andylg
Member


0
14 posts 0 threads Joined: Jan 2018
01-09-2018, 06:47 PM -
#6
I hope, in the nearest alpha / beta, The Darkness will be launched normally. Fix it, please! Good luck!
Asinine
Moderator
*****


4
2,059 posts 83 threads Joined: Aug 2017
01-14-2018, 11:35 AM -
#7
@"RyanBurnsRed" Version identifier needs the commit the easiest method is just to copy the first line you see in the RPCS3 log window that shows the version. e,g:
RPCS3 v0.0.4-6314-2053de088
n1ghttrap
Member


0
10 posts 0 threads Joined: Nov 2019
11-29-2019, 04:19 PM -
#8
Doesn't get past the Top Cow logo fmv for me, black screen.

Tried every combo of Force CPU blit, OGL, Vulkan, write color buffers, strict rendering, asmjit/llvm, and library loading I could think of. What are the exact settings for in-game if I'm doing it wrong?

RPCS3 v0.0.7-9186-5b9df53c Alpha | HEAD | Firmware version: 4.85
AMD Ryzen 7 3700X 8-Core Processor | 16 Threads | 15.93 GiB RAM | TSC: Bad | AVX+
GTX 2060 Super 441.20 driver

E {PPU[0x100000e] Thread (XRApp System Thread) [0x013c1ee4]} 'sys_fs_stat' failed with 0x80010006 : CELL_ENOENT, “/dev_bdvd/PS3_GAME/USRDIR/EXTRACONTENT/OFFLINE01/XDF/GUIPRECACHE.XDF” [1]
E {PPU[0x100000e] Thread (XRApp System Thread) [0x013c1ee4]} 'sys_fs_stat' failed with 0x80010006 : CELL_ENOENT, “/dev_bdvd/PS3_GAME/USRDIR/CONTENT_ENG/XDF/GUIPRECACHE.XDF” [1]
E {PPU[0x1000010] Thread (WDataCore Async copy) [0x013c1ee4]} 'sys_fs_stat' failed with 0x80010006 : CELL_ENOENT, “/dev_hdd1/CONTENT/TEXTURES/TEMP.ASYNC” [1]
E {PPU[0x1000010] Thread (WDataCore Async copy) [0x013c1ee4]} 'sys_fs_stat' failed with 0x80010006 : CELL_ENOENT, “/dev_hdd1/CONTENT/ANIM/TEMP.ASYNC” [1]
E {PPU[0x1000010] Thread (WDataCore Async copy) [0x013c1ee4]} 'sys_fs_stat' failed with 0x80010006 : CELL_ENOENT, “/dev_hdd1/CONTENT/WAVES_PS3/TEMP.ASYNC” [1]
E {PPU[0x1000010] Thread (WDataCore Async copy) [0x013c1ee4]} 'sys_fs_stat' failed with 0x80010006 : CELL_ENOENT, “/dev_hdd1/CONTENT/WAVES_PS3/TEMP.ASYNC” [2]
E {PPU[0x1000010] Thread (WDataCore Async copy) [0x013c1ee4]} 'sys_fs_stat' failed with 0x80010006 : CELL_ENOENT, “/dev_hdd1/CONTENT/WAVES_PS3/TEMP.ASYNC” [3]
E {PPU[0x100000e] Thread (XRApp System Thread) [0x013c1ee4]} 'sys_fs_stat' failed with 0x80010006 : CELL_ENOENT, “/dev_hdd1/CONTENT_ENG/TEXTURES/CONTENT_ENG.000.XTC” [1]
E {PPU[0x100000e] Thread (XRApp System Thread) [0x013c1ee4]} 'sys_fs_stat' failed with 0x80010006 : CELL_ENOENT, “/dev_hdd1/CONTENT_ENG/TEXTURES/CONTENT_ENG.000.XTC” [2]
E {PPU[0x100000e] Thread (XRApp System Thread) [0x013c1ee4]} 'sys_fs_stat' failed with 0x80010006 : CELL_ENOENT, “/dev_hdd1/CONTENT_ENG/TEXTURES/CONTENT_ENG.000.XTC” [3]
E {PPU[0x100000e] Thread (XRApp System Thread) [0x00035d24]} 'sys_ppu_thread_detach' failed with 0x80010005 : CELL_ESRCH [1]
E {PPU[0x100000e] Thread (XRApp System Thread) [0x00035d24]} 'sys_ppu_thread_detach' failed with 0x80010005 : CELL_ESRCH [2]
E {PPU[0x100000e] Thread (XRApp System Thread) [0x00035d24]} 'sys_ppu_thread_detach' failed with 0x80010005 : CELL_ESRCH [3]
E {PPU[0x1000012] Thread (CDecoder_M2V) [0x013c1ee4]} 'sys_fs_stat' failed with 0x80010006 : CELL_ENOENT, “/dev_hdd1/CONTENT/VIDEOS/PROFILEHIGH/GUI/LOGO_TOPCOW.M2V.KEYS” [1]
E {PPU[0x1000012] Thread (CDecoder_M2V) [0x013c1ee4]} 'sys_fs_stat' failed with 0x80010006 : CELL_ENOENT, “/dev_hdd1/CONTENT/VIDEOS/PROFILEHIGH/GUI/LOGO_TOPCOW.M2V” [1]
E {PPU[0x100000a] Thread (Sound Start) [0x013c1ee4]} 'sys_fs_stat' failed with 0x80010006 : CELL_ENOENT, “/dev_hdd1/CONTENT/WAVES_PS3/STREAMED_GUI.XWC” [1]
E {PPU[0x1000000] Thread (main_thread) [0x00026b70]} 'sys_cond_wait' failed with 0x00000000 : 0 [1]
E {PPU[0x1000001] Thread (AnimContext) [0x00033ce4]} 'sys_cond_wait' failed with 0x00000000 : 0 [1]
E {PPU[0x1000002] Thread (CSaveContentContextPS3) [0x00034314]} 'sys_cond_wait' failed with 0x00000000 : 0 [1]
E {PPU[0x1000005] Thread (CNetworkCore::CWorkerThread) [0x00033ce4]} 'sys_cond_wait' failed with 0x00000000 : 0 [1]
E {PPU[0x1000008] Thread (_gcm_intr_thread) [0x0136833c]} 'sys_event_queue_receive' failed with 0x00000000 : 0 [1]
E {PPU[0x1000003] Thread (PS3 Async FileIO service) [0x00034314]} 'sys_cond_wait' failed with 0x00000000 : 0 [1]
E {PPU[0x100000d] Thread (MSound Dual stream) [0x00026e68]} 'sys_timer_usleep' failed with 0x00000000 : 0 [1]
E {PPU[0x1000012] Thread (CDecoder_M2V) [0x00026938]} 'sys_cond_wait' failed with 0x00000000 : 0 [1]
E {PPU[0x100000c] Thread (Audio Ring Buffer) [0x00c68b1c]} 'sys_event_queue_receive' failed with 0x00000000 : 0 [1]
E {PPU[0x100000e] Thread (XRApp System Thread) [0x00023508]} 'sys_cond_wait' failed with 0x00000000 : 0 [1]
E {PPU[0x100000b] Thread (Sound Read) [0x00023508]} 'sys_cond_wait' failed with 0x00000000 : 0 [1]
E {PPU[0x100000a] Thread (Sound Start) [0x00033ce4]} 'sys_cond_wait' failed with 0x00000000 : 0 [1]
E {PPU[0x1000009] Thread (Sound Submit) [0x00033ce4]} 'sys_cond_wait' failed with 0x00000000 : 0 [1]
E {PPU[0x1000007] Thread (PS3 Async FileIO service) [0x00034314]} 'sys_cond_wait' failed with 0x00000000 : 0 [1]
E {PPU[0x1000006] Thread (Async write) [0x00023508]} 'sys_cond_wait' failed with 0x00000000 : 0 [1]


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)