Assassin's Creed II [BLES00670]
Started by Wastelander121




5 posts in this topic
Wastelander121
Member


0
14 posts 4 threads Joined: Sep 2017
09-03-2017, 07:25 PM -
#1
RPCS3 v0.0.3-3-9440e65 Alpha

Loadable. 

Logos play and game data seems to install but then freezes.
This post was last modified: 09-03-2017, 07:41 PM by Wastelander121.


Attached Files Thumbnail(s)
   

.gz   RPCS3.log1.gz (Size: 571.72 KB / Downloads: 21)
Asinine
Moderator
*****


4
2,059 posts 83 threads Joined: Aug 2017
05-06-2018, 06:04 AM -
#2
Ingame as of the test here: https://forums.rpcs3.net/thread-194377.html
Requires you to create ASSASSIN_ISO folder in <game folder>/PS3_GAME/USRDIR/
Nicknine
Member


0
50 posts 7 threads Joined: Dec 2017
07-17-2021, 11:55 PM -
#3
RPCS3 v0.0.17-12476-66368deb Alpha

Intel Core i5-9600KF @ 4.3 GHz
16 GB RAM (DDR4-3000)
GeForce RTX 2060 Super (8 GB)

Status is Ingame. Performance is too low for the game to be playable. Also suffers from crashes.

Quote:·F 0:01:26.593069 {PPU[0x100000b] Thread (TaskThread1) [0x0173985c]} VM: Access violation reading location 0xa (unmapped memory) [type=u32]
This post was last modified: 07-17-2021, 11:56 PM by Nicknine.


Attached Files Thumbnail(s)
   

.gz   RPCS3.log.gz (Size: 560.2 KB / Downloads: 0)
Nicknine
Member


0
50 posts 7 threads Joined: Dec 2017
04-06-2022, 07:52 PM -
#4
RPCS3 v0.0.21-13400-e53bbd66 Alpha

Intel Core i5-9600KF @ 4.3 GHz
16 GB RAM (DDR4-3000)
GeForce RTX 2060 Super (8 GB)

Status is Playable. Major performance boost in a recent update, runs at stable 30 FPS now. No issues noticed. PSP connectivity currently unimplemented.
This post was last modified: 04-28-2022, 11:51 AM by Nicknine.


Attached Files Thumbnail(s)
                   

.gz   RPCS3.log.gz (Size: 669.99 KB / Downloads: 4)
Darkhost1999
Member


0
42 posts 4 threads Joined: Feb 2021
09-26-2022, 07:42 PM -
#5
All screenshots are from the beginning of the game during the intro/tutorial. They didn't even play past the 1st chapter. This and all regions needs to be moved back to ingame.
Nicknine
Member


0
50 posts 7 threads Joined: Dec 2017
09-26-2022, 08:00 PM -
#6
(09-26-2022, 07:42 PM)Darkhost1999 Wrote: All screenshots are from the beginning of the game during the intro/tutorial. They didn't even play past the 1st chapter. This and all regions needs to be moved back to ingame.

I've played the game about halfway through (up to Venice) after this report and I haven't encountered any issues other than a couple of random crashes.


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)