Persona 5 [BLUS31604]
Started by digitaldude




296 posts in this topic
imbar
Unregistered


 
06-14-2017, 11:42 PM -
#31
i can`t play the game
Jhon1234
Unregistered


 
06-24-2017, 07:28 AM -
#32
it seems playable with audio issue & frameskip.
ssshadow
Administrator
*******


4
2,494 posts 63 threads Joined: Aug 2017
06-24-2017, 09:02 PM -
#33
(06-14-2017, 11:42 PM)imbar Wrote: i can`t play the game

Need to join the split files. Google PS3 split file joiner or something.
Blast Processing
Member


1
110 posts 21 threads Joined: Aug 2017
06-26-2017, 08:29 AM -
#34
Figured I should show you all how this game is making progress with using the new and improved LLVM


Flok
Unregistered


 
06-26-2017, 08:48 AM -
#35
(06-26-2017, 08:29 AM)blastprocessing Wrote: Figured I should show you all how this game is making progress with using the new and improved LLVM.

Wow that progress is insane. Bloom and in-game timer are still wack but the framerate seems greatly improved.
texthebear
Unregistered


 
06-29-2017, 02:20 AM -
#36
(06-26-2017, 08:29 AM)blastprocessing Wrote: Figured I should show you all how this game is making progress with using the new and improved LLVM


Why is this still in-game?
twdarkeh
Member


0
58 posts 7 threads Joined: Aug 2017
06-29-2017, 06:29 AM -
#37
(06-29-2017, 02:20 AM)texthebear Wrote: Why is this still in-game?

Because it still suffers from random crashes and serious bugs.
Ani
Administrator
*******


16
4,316 posts 105 threads Joined: Aug 2017
06-29-2017, 03:58 PM -
#38
(06-29-2017, 02:20 AM)texthebear Wrote: Why is this still in-game?

Because it's not Playable. Graphics aren't right and it crashes often.
    Desktop: Ryzen 7 5800X,   Radeon RX 6800 XT, 2x8G DDR4 3600MHz, Manjaro Linux
     Laptop: Ryzen 9 5900HX,  Radeon RX 6700M,   2x8G DDR4 3200MHz, Manjaro Linux
Old Desktop: AMD FX-8350,     Radeon R9 280X,    2x4G DDR3 1600MHz, Manjaro Linux
OSad
Unregistered


 
06-30-2017, 12:42 AM -
#39
Here's another look at the beginning of that same section blastprocessing showed but with, I'm assuming, a much older processor.



i7-2600 @ 3.2GHz
GTX 1080 EVGA Model
12 gigs of DDR3 RAM @ 1333 MHz
Windows 7 SP1
PPU and SPU Recompiler, Vulkan API, automatically loading libraries.

The only function I have enabled is "Bind SPU threads to secondary cores" as that seems to give me a very small bump in performance and stability. All cores hang around 55-65% usage, and around 70-75% while recording but that does not seem to affect in-game performance. The first battle of the game seemed to reach 27-30fps pretty effortlessly.

Game frequently hangs on my system with either a runtime_error or crashes the emulator with an unhandled exception error box, to the point where even getting to the Velvet Room introduction seems impossible. The game up to this point runs without any crashes or hangs though.

Unhandled Exception Crash:
[Image: 588a8b0ff4.png]

Logs for both unhandled exception crash and runtime_error hang attached. I think the crash might be something related to my system and not the emulator but I included both logs and crash message just to be sure.
FunInNature
Unregistered


 
07-05-2017, 01:20 AM -
#40
(04-08-2017, 05:08 PM)digitaldude Wrote: Goes ingame.
This is still in the works right? I'm new to this PS3 emulator. Just found out on this guy's channel.


Forum Jump:


Users browsing this thread: 3 Guest(s)