Persona 5 [NPEB02436]
Started by ssshadow




167 posts in this topic
Bolaum
Unregistered

Bolaum
 
05-28-2017, 07:23 PM -
#41
For some reason my logs kept disappearing after I closed my emulator. I also got 2 Fatal Errors the day that I tested. Today I just tried again and my game crashed and I was able to take a screenshot + log.

It was this one: https://ci.appveyor.com/project/rpcs3/rp.../artifacts by kd-11.

I was using Vulkan. I did the exact things this time with OpenGL and no crash.
Rafab_21
Unregistered

Rafab_21
 
06-03-2017, 10:58 AM -
#42
Hi, Im trying to play persona but run only about 2 fps...
Here my log

Ryzen 1700 3.9 ghz (affinity 8 to 15)
16 gb ram
R9 Fury sapphire nitro

any help?
ssshadow
Moderator
*****

ssshadow
4
2,494 posts 63 threads Joined: Aug 2017
06-04-2017, 11:41 AM -
#43
Maybe SPU ASMJIT?

Also never use OpenAL audio. XAudio, always.
Rafab_21
Unregistered

Rafab_21
 
06-06-2017, 07:04 AM -
#44
(06-04-2017, 11:41 AM)ssshadow Wrote: Maybe SPU ASMJIT?

Also never use OpenAL audio. XAudio, always.

I try with spu asmjit and fast... never goes above 3 or 4 fps... only in the loading scene..
foxofgrey
Unregistered

foxofgrey
 
07-01-2017, 04:20 AM -
#45
E {rsx::thread} RSX: Invalid RSX method 0x4 (arg=0x40)
(in file C:\rpcs3\rpcs3\Emu\RSX\rsx_methods.cpp:44)

This is what I get running P5 using Vulken.
Using 980 ti and a 5930x
Harakiri
Unregistered

Harakiri
 
07-02-2017, 06:49 PM -
#46
Im having the same issue as above, tried different builds from the last couple of days.

At least with recompiler LLVM i get to the thief dialog, with all other settings i crash at the loading icon
Gunrock
Unregistered

Gunrock
 
07-02-2017, 11:12 PM -
#47
For me the game works almost fine ( average fps 10-40, bloom still bugged), but i have a similar issue. In the first palace when i try to attack an enemy face to face ( without ambushing him), the game freeze, and a purple error appears in the log. Probably we need to wait for new builds.
I can also tell that i've installed all the DLC and the game works fine.
foxofgrey
Unregistered

foxofgrey
 
07-03-2017, 12:33 AM -
#48
Yeah the strange thing is that there is no RPCS3 file in the root directory. What's up with that?
Monkopeace
Unregistered

Monkopeace
 
07-03-2017, 01:58 AM -
#49
I actually ran into the same issue as Gunrock, exact same failure message as well.

Issues replicable with player initiated battle. rsx thread failure.

![image](https://user-images.githubusercontent.co...100468.png)

CPU: i7-6700k GPU: GTX 1080 OS: Win 10 pro
Gunrock
Unregistered

Gunrock
 
07-06-2017, 07:22 PM -
#50
I've tried with the build posted on discord, the game still freeze in this situation. But, i've also tried with the Interpreter instead of the PPU, and the game go through this event, but is very slow.
With the PPU, now, even when i ambush an enemy the game stop working.

EDIT.

Switching to Interpreter, allow me to go through this part. Probably all the tutorial fights have this iussue. Now i have to see if all the other fight remains broken.


Forum Jump:


Users browsing this thread: 2 Guest(s)