Saw II Flesh and Blood [BLES01050]
Started by digitaldude




12 posts in this topic
digitaldude
RPCS3 Tester


4
3,033 posts 559 threads Joined: Aug 2017
02-03-2017, 02:02 PM -
#1
rpcs3-v0.0.1-2017-02-01-9eba0ac5_win64

Black screen fps.
digitaldude
RPCS3 Tester


4
3,033 posts 559 threads Joined: Aug 2017
02-18-2017, 09:50 PM -
#2
rpcs3-v0.0.1-2017-02-18-22c0f0d6_win64


shows screen before crashing
Troy Heffner
Unregistered


 
03-19-2017, 06:22 PM -
#3
ingame, but controller can't be used
rpcs3-v0.0.2-2017-03-17-2b79a369_win64

https://www.youtube.com/watch?v=g05TzPvC...e=youtu.be
reggert32
Member


0
20 posts 4 threads Joined: Aug 2017
08-29-2017, 07:25 AM -
#4
I Have been playing this game using the latest "official"build and it's playable with some graphics problems. For the most part it's smooth to play ( most of the time 30fps ), but the shadows are not displayed correctly. Besides the shadows there are no noticable graphics problems. Also the controller is fully usable now. I have played for more than 1 hour and no crashes or anything.

I used the following settings:

CPU settings:
PPU LLVM
SPU ASMJIT
SPU Threads: Auto
Enable SPU Loop detection
Automaticallty load required libraries

GPU Settings:
Vulkan
1280x720
Framelimit: Auto
Invalidate Cache Every Time

Audio Settings:
XAudio2
Downmix to Stereo.

My Rig:
4790K I7
GTX970
16GB RAM

Unfortunately i don't have any recording software installed, so i can't show any gameplay. For now what i have played in the first hour the game is definitely playable.

Best regards,

Reggert32
digitaldude
RPCS3 Tester


4
3,033 posts 559 threads Joined: Aug 2017
08-29-2017, 04:48 PM -
#5
No screenshot or log?
reggert32
Member


0
20 posts 4 threads Joined: Aug 2017
08-29-2017, 08:07 PM -
#6
Here are some screenshots and the logfile Smile


Attached Files Thumbnail(s)
               

.rar   Saw 2 RPCS3 Logfile.rar (Size: 1,023.87 KB / Downloads: 49)
Ani
Administrator
*******


16
4,200 posts 104 threads Joined: Aug 2017
08-30-2017, 01:41 AM -
#7
Missing full version identifier on post
    Desktop: Ryzen 7 5800X,   Radeon RX 6800 XT, 2x8G DDR4 3600MHz, Manjaro Linux
     Laptop: Ryzen 9 5900HX,  Radeon RX 6700M,   2x8G DDR4 3200MHz, Manjaro Linux
Old Desktop: AMD FX-8350,     Radeon R9 280X,    2x4G DDR3 1600MHz, Manjaro Linux
reggert32
Member


0
20 posts 4 threads Joined: Aug 2017
08-30-2017, 07:28 AM -
#8
What do you mean ??

Ok, just found out. Sorry about this.

The version jused is : RPCS3 0.0.3-3-2570911 Alpha
This post was last modified: 08-30-2017, 07:32 AM by reggert32.
kumail
Member


0
3 posts 0 threads Joined: Mar 2018
03-04-2018, 09:06 AM -
#9
Hey. The game isn't really playable, you cant reach the end of it. I'm at a point where I'm supposed to save the vice detective, but the puzzle is darkened, I cant see the switches. Impossible to continue.
Game runs good otherwise, 30 fps, drops if I'm looking at too many things at once. I'm attaching 2 pics with the puzzle and a video with how the puzzle should look.
Specs:
CPU: I5 3470 Ivybridge
Ram: 8GB Kingston
Video: GTX 1050Ti 4GB
Settings:
CPU:
PPU dec: recompiler LLVM
SPU dec: recompiler ASMJIT
Load liblv2 only
Other things untouched
GPU:
Vulkan
1280x720
Framelimit off
Use GPU Texture scaling is the only checked

Version used: RPCS3 v0.0.5-6494-ec0cd9f00 Alpha

https://i.imgur.com/VttdphV.jpg
https://i.imgur.com/7YClOba.png

https://youtu.be/-DhRaRsN2GA?t=2h39m11s
Troy Heffner
Member


0
1 posts 0 threads Joined: Mar 2018
03-27-2018, 05:00 AM -
#10
Playable now, but dynamic shadows are still broken.

RPCS3 v0.0.5-6630-0e74f2e34 Alpha
   
This post was last modified: 04-09-2018, 07:26 AM by Troy Heffner.


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)