The Lord of the Rings Aragorn's Quest [BLUS30593]
Started by AMMAREN




5 posts in this topic
AMMAREN
Unregistered


 
01-31-2017, 08:25 AM -
#1
((Test on RPCS3 LLVM-aef5113d))

Interpreter(fast) & Interpreter(ASMJIT)
Better in Vulkan
--------------------
Movie : Slow
Graphic : Slow
Music : Work
SaveGame : Work
LoadGame : Not Work



The Log File:-
BLUS30593 - [The Lord of the Rings Aragorn's Quest ]
___________________________________
CPU:- Intel I7-6800K @ 3.40 GHz (OverClock 4.5 GHz)
GPU:- GTX 1080
Motherboards:- ASUS X-99A-II
RAM:- 32.0 GB (2666 MHz)
digitaldude
RPCS3 Tester


4
3,031 posts 559 threads Joined: Aug 2017
01-31-2017, 08:29 AM -
#2
An emulator has never made me laugh before....til now(mt doom). Anyway it's obviously not playable since you couldn't get ingame, only intro. Playable is when you can play the game from start to finish.
Ani
Administrator
*******


16
4,275 posts 105 threads Joined: Aug 2017
01-31-2017, 04:05 PM -
#3
Please pay attention when posting, this is not even remotely Playable. Moving to Ingame.
    Desktop: Ryzen 7 5800X,   Radeon RX 6800 XT, 2x8G DDR4 3600MHz, Manjaro Linux
     Laptop: Ryzen 9 5900HX,  Radeon RX 6700M,   2x8G DDR4 3200MHz, Manjaro Linux
Old Desktop: AMD FX-8350,     Radeon R9 280X,    2x4G DDR3 1600MHz, Manjaro Linux
ssshadow
Administrator
*******


4
2,494 posts 63 threads Joined: Aug 2017
01-31-2017, 06:19 PM -
#4
It doesn't even go ingame, with just the main menu and a broken intro video I would say category intro...
AMMAREN
Unregistered


 
08-01-2017, 09:24 PM -
#5
((Test on RPCS3 v0.0.3-3-77f5832 Alpha))

-------------------
Recompiler(LLVM) & Recompiler(ASMJIT)
Better in Vulkan
Setting

--------------------
The Video

Speed : Slow
Movie : Work... But Slow
Graphic : Work... But Slow
Music : Work

The Log File:-


___________________________________
CPU:- Intel I7-6800K @ 3.40 GHz (OverClock 4.5 GHz)
GPU:- GTX 1080
Motherboards:- ASUS X-99A-II
RAM:- 32.0 GB (2666 MHz)
MalikVelkari
Member


0
1 posts 0 threads Joined: Aug 2022
08-15-2022, 10:13 PM -
#6
Tested on RPCS3 0.0.23-14057-b6608ad3 Alpha
On Vulkan
Changed Setting to 150% internal Resolution, for computer, I found it actually helped the frames rather than having it at 100%.
Game runs smoothly, minor lag spikes.
Audio is about perfect, 2-3 second delay
Graphics are good, noticed only once upon beginning of the game the trees went black and disappeared but it hasn't done it since.

Unfortunately this computer has limited hard drive space and a video could not be captured without hindering the emulation.

Specs:
SYS: Intel® Core™ i7-9750H CPU @ 2.60GHz | 12 Threads | 15.85 GiB RAM | TSC: 2.592GHz | AVX+ | FMA3
- SYS: Operating system: Windows, Major: 10, Minor: 0, Build: 22000, Service Pack: none, Compatibility mode: 0
- SYS: Current Time: 2022-08-15T18:07:12
- RSX: Found vulkan-compatible GPU: 'NVIDIA GeForce GTX 1650' running on driver 516.59.0.0
- RSX: Found vulkan-compatible GPU: 'Intel® UHD Graphics 630' running on driver 0.401.767
- SYS: Firmware version: 4.88


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)