LittleBigPlanet [BCES00141]
Started by shoopdahoop22




23 posts in this topic
ssshadow
Administrator
*******


4
2,494 posts 63 threads Joined: Aug 2017
01-03-2017, 02:24 PM -
#11
The game doesn't work and will not work regardless of what you do.
Kilowog01
Unregistered


 
02-12-2017, 12:05 AM -
#12
I'm getting an interesting result here. The loading screen keeps running infinitely now.
- libfont.prx
- libfontFT.prx
- libfreetype.prx
- libfreetypeTT.prx
- libfs.prx
- libjpgdec.prx
- libmp3dec.prx
- libmp4.prx
- libpngdec.prx
- librtc.prx
- libspurs_jq.prx
- libsre.prx
PPU Decoder: Interpreter (fast)
SPU Decoder: Recompiler (ASMJIT)

DX12

Does anyone think I should test for hours? It is running at 26 fps stable.
And by the way, this checkered text should not be reported in github?
I know that isn't the last build but it is recent, I was too lazy to change all the games, LLE's and saves for a new update.
(01-02-2017, 01:46 PM)Dante Wrote: can someone help me please i have " Little Big Planet Game of the Year Edition - [BCUS98208] "
and if i run the game , the game stop after 3-5 sec stuck in loding
''Logo''
http://www.mediafire.com/file/c4cr7k720aym72l/RPCS3.log
please help ,, my pc : gtx 1060 6gb ,, i5 6500

Wrong thread and even if it was right, this game is not working.
ssshadow
Administrator
*******


4
2,494 posts 63 threads Joined: Aug 2017
02-12-2017, 10:54 AM -
#13
Nah, the main thread has probably stopped at this point and the loading screen is just sitting there forever, waiting for a signal that will never come...
some-username-here1
Unregistered


 
05-30-2017, 12:45 AM -
#14
I'm not sure, but I think I got the loading screen to not freeze once?

unfortunately, I didn't keep track of my settings nor of the logs of that session :c
459below
Member


0
3 posts 0 threads Joined: Apr 2018
04-05-2018, 09:22 PM -
#15
Booting the disc directly I was stuck forever on the loading screen, but after I downloaded and installed the all updates for LBP up until version 1.30 from here it goes ingame. It does look a bit like "Little Big Planet: Limbo Edition", but it's one step further.
This post was last modified: 04-08-2018, 02:37 AM by Asinine.


Attached Files Thumbnail(s)
   
dracc
Member


0
2 posts 0 threads Joined: Jan 2018
04-25-2018, 07:04 AM -
#16
(04-05-2018, 09:22 PM)459below Wrote: Booting the disc directly I was stuck forever on the loading screen, but after I downloaded and installed the all updates for LBP up until version 1.30 from here it goes ingame. It does look a bit like "Little Big Planet: Limbo Edition", but it's one step further.

What settings did you use?
How did you do to download and install updates?
Asinine
Moderator
*****


4
2,053 posts 83 threads Joined: Aug 2017
09-24-2018, 02:16 PM -
#17
Ingame as of the report here: https://forums.rpcs3.net/thread-197783.html
digitaldude
RPCS3 Tester


4
3,033 posts 559 threads Joined: Aug 2017
04-17-2020, 02:10 PM -
#18
RPCS3 v0.0.9-10227-7ba5f1f5 Alpha
Posting courtesy of jotain since he doesnt have account.

Finished all story levels without issues, the game is playable. Some notes:

* It runs at locked 30 fps on ryzen 3700x, no framerate dips at all
* Physics are finally working properly, all singleplayer levels can be finished without luck or workarounds
* Some visual glitches occur, f.ex. some hazards do not render (but they're all in oblivous places, so it doesn't affect playablility) and when objects despawn they briefly show glitch graphics
* I did not test challenge levels or co-op content, but since everything in singleplayer works I doubt they're any different

Also you must install all the game updates for the game to work.
This post was last modified: 04-17-2020, 02:34 PM by digitaldude.


Attached Files Thumbnail(s)
                       

.gz   RPCS3.log.gz (Size: 2.79 MB / Downloads: 22)
LudicrouslyLiam
Member


0
4 posts 0 threads Joined: Jan 2020
04-17-2020, 10:25 PM -
#19
Is it not possible to run this game faster than 30fps? I noticed past this it just seems to speed up the game when past the 60 vblank setting.

This game runs with 0 framerate drops so far, note you should disconnect from PSN in the advanced settings or you will get stuck on a loading screen.
Vambok
Member


0
1 posts 0 threads Joined: Aug 2020
08-21-2020, 06:12 PM -
#20
RPCS3 Version: 0.0.11-10768-b487c09d Alpha






Hi!
My LBP is BCUS98208, i was constantly stuck in loading screen (after the intro movie) so i came here. I saw i had to install all the updates for it to work so i installed the v1.30 patch (from 1.18 i was before).

Now the game wont event launch, it crashes just after the window appears.

Could someone help me please? I'm so tired i searched everywhere but found no answer.
Thanks a lot


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)