Saint Seiya Sanctuary Battle [BLES01421]
Started by Dante38490




10 posts in this topic
Dante38490
Unregistered


 
07-06-2014, 11:13 PM -
#1
Big Grin Log Coming...

gokujr12
Unregistered


 
07-15-2014, 04:06 AM -
#2
yeaaaah!!!! nice progress great work!!!!! Big Grin i love you saint seiya!!
digitaldude
RPCS3 Tester


4
3,031 posts 559 threads Joined: Aug 2017
02-06-2017, 12:12 PM -
#3
rpcs3-v0.0.1-2017-02-05-9b122e54_win64

Goes ingame now! As you can see the graphics though...
Rpcs3fan
Member


0
15 posts 3 threads Joined: Aug 2017
11-20-2017, 08:11 PM -
#4
Playable, but require S.R.M.


.7z   RPCS3.7z (Size: 602.78 KB / Downloads: 43)
This post was last modified: 11-20-2017, 08:12 PM by Rpcs3fan.
liuzh91
Member


0
1 posts 0 threads Joined: Nov 2017
11-22-2017, 08:12 AM -
#5
(11-20-2017, 08:11 PM)Rpcs3fan Wrote: Playable, but require S.R.M.

What is S.R.M.?
Rpcs3fan
Member


0
15 posts 3 threads Joined: Aug 2017
11-23-2017, 01:24 AM -
#6
(11-22-2017, 08:12 AM)liuzh91 Wrote:
(11-20-2017, 08:11 PM)Rpcs3fan Wrote: Playable, but require S.R.M.

What is S.R.M.?

GPU  Strict Rendering Mode
coolguysj
Member


0
2 posts 0 threads Joined: Mar 2018
03-10-2018, 01:43 PM -
#7
thanks to the tip by our friend rpcs3fan about the strict rendering mode, this game is working pretty much flawlessly on my pc! just a few fps drops and some audio glitches during cutscenes, but nothing that compromises the gameplay so far..
i think it should be tagged as 'playable'.

my specs:
pentium g4560 3.50ghz
8gb ram
geforce 1030 evga 2gb
windows 10 pro 64 bit
rpcs3 0.0.5

ps: using vulkan works better for me than opengl.
Ani
Administrator
*******


16
4,329 posts 105 threads Joined: Aug 2017
03-10-2018, 10:26 PM -
#8
Needs a proper report if you want to move status.
    Desktop: Ryzen 7 5800X,   Radeon RX 6800 XT, 2x8G DDR4 3600MHz, Manjaro Linux
     Laptop: Ryzen 9 5900HX,  Radeon RX 6700M,   2x8G DDR4 3200MHz, Manjaro Linux
Old Desktop: AMD FX-8350,     Radeon R9 280X,    2x4G DDR3 1600MHz, Manjaro Linux
coolguysj
Member


0
2 posts 0 threads Joined: Mar 2018
03-11-2018, 12:37 PM -
#9
(03-10-2018, 10:26 PM)Ani Wrote: Needs a proper report if you want to move status.

sorry, i dont know how a proper report should be, i just wanted to give my opinion so people interested in playing this game would know it's playable..
digitaldude
RPCS3 Tester


4
3,031 posts 559 threads Joined: Aug 2017
03-11-2018, 02:35 PM -
#10
screenshot and log file. Also build name of rpcs3.
This post was last modified: 03-11-2018, 02:35 PM by digitaldude.


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)