RPCS3 Forums
GTA San Andreas [NPEB02369] - Printable Version

+- RPCS3 Forums (https://forums.rpcs3.net)
+-- Forum: Commercial Games (https://forums.rpcs3.net/forum-4.html)
+--- Forum: Playable (https://forums.rpcs3.net/forum-5.html)
+--- Thread: GTA San Andreas [NPEB02369] (/thread-200694.html)



GTA San Andreas [NPEB02369] - Omsier - 08-01-2019

RPCS3 v0.0.6-8437-f0bd0b5a Alpha | HEAD | Firmware version: 4.84
Intel® Core™ i5-7300HQ CPU @ 2.50GHz | 4 Threads | 7.65 GiB RAM | TSC: Bad | AVX+


I've notice that PSN version wasn't reported yet so I made a new thread.
I''ve finished first mission in the game without bags and changes from locked 25 or 30fps.

Probably due that it works like PAL version of PS2 game.
I didn't tested vblank yet.
Resolution scale: 300%

Render: Vulkan
That's all what I changed, the rest is default settings.
[Image: 1.png?width=1133&height=671]
[Image: 2.png?width=1133&height=671]
[Image: 3.png?width=1133&height=671]
[Image: 4.png?width=1133&height=671]
[Image: 5.png?width=1133&height=671]
[Image: 6.png?width=1133&height=671]
[Image: 7.png?width=1133&height=671]
[Image: 8.png?width=1133&height=671]


RE: GTA San Andreas [NPEB02369] - ohgoditschris - 08-05-2019

Hi ive also tested this game it is playable but have you noticed any bugs with the audio? if you drive a car and keep looking behind you sometimes the audio cuts out randomly or during cutscenes.


RE: GTA San Andreas [NPEB02369] - TQU - 12-25-2019

(08-05-2019, 11:47 AM)ohgoditschris Wrote: Hi ive also tested this game it is playable but have you noticed any bugs with the audio? if you drive a car and keep looking behind you sometimes the audio cuts out randomly or during cutscenes.
As far as I'm aware, that's not the fault of the emulator but the port of the game. You can see this version of the game is the ported mobile version which unfortunately brings a lot of bugs even on the original console. If you need more information on this topic you can watch this video - https://www.youtube.com/watch?v=jhVdb4K1M-M.


RE: GTA San Andreas [NPEB02369] - HRVAT007 - 05-12-2020

So I loaded the game up, I have PSN version that I've bought so I copied all the files from my PS3 rif and those other things. I have a problem with the game where it will save but you can't reload manual save only the auto ones, any fix for that?