RPCS3 Forums
Spider-Man: Edge of Time [BLUS30760] - Printable Version

+- RPCS3 Forums (https://forums.rpcs3.net)
+-- Forum: Commercial Games (https://forums.rpcs3.net/forum-4.html)
+--- Forum: Playable (https://forums.rpcs3.net/forum-5.html)
+--- Thread: Spider-Man: Edge of Time [BLUS30760] (/thread-182481.html)

Pages: 1 2 3


RE: Spider-Man: Edge of Time [BLUS30760] - Asinine - 12-29-2018

The error you posted isn't a crash it's unrelated, you probably just had RPCS3 hang without writing an error to the log. Also while his video does have audio issues it only appears for a very brief period of time. And ruipin's audio work will probably fix that soon. No crashes were reported in the playable test so it got moved to playable, I will see if I can get MasterTurkey to test this again.


RE: Spider-Man: Edge of Time [BLUS30760] - Patkos96 - 12-29-2018

(12-29-2018, 06:21 PM)Asinine Wrote: The error you posted isn't a crash it's unrelated, you probably just had RPCS3 hang without writing an error to the log. Also while his video does have audio issues it only appears for a very brief period of time. And ruipin's audio work will probably fix that soon. No crashes were reported in the playable test so it got moved to playable, I will see if I can get MasterTurkey to test this again.

Well, the game hangs yes, audio (music only, and spiderman finishes his dialog if he's talking) goes further but that's it, after hanging there for like 5 seconds it gives the semaphore timeout. Tried to play with the game a lot of times but always hangs after a short time. Not reaching the gametime he had in the video.


RE: Spider-Man: Edge of Time [BLUS30760] - Asinine - 12-30-2018

If you're having problems then you should be attaching your RPCS3.log.gz file to your post so we can look at it. Or better yet, asking in our discord server's #help channel to see if anyone there can assist. https://discord.me/RPCS3
I will get MasterTurkey to recheck this if he is available.


RE: Spider-Man: Edge of Time [BLUS30760] - Patkos96 - 12-30-2018

(12-30-2018, 09:06 AM)Asinine Wrote: If you're having problems then you should be attaching your RPCS3.log.gz file to your post so we can look at it. Or better yet, asking in our discord server's #help channel to see if anyone there can assist. https://discord.me/RPCS3
I will get MasterTurkey to recheck this if he is available.

The log is in my first post.


RE: Spider-Man: Edge of Time [BLUS30760] - MasterTurkey - 12-30-2018

I can recheck this. I just got back from holidays. It's my birthday today, I'm moving into a new apartment currently, and I have a new years party tomorrow after work. SOOOOOO, it may be a day or two until I get to this. Cheers!


RE: Spider-Man: Edge of Time [BLUS30760] - MasterTurkey - 01-02-2019

I will edit and post video. had one crash, but then nothing else. Looked and played great. Smoke looked a little iffy but idk if that's emulator or game related. Other than that, just the one crash.

F {RSX [0x0010070]} RSX: class std::runtime_error thrown: Assertion Failed! Vulkan API call failed with unrecoverable error: Device lost (Driver crashed with unspecified error or stopped responding and recovered) (VK_ERROR_DEVICE_LOST)
(in file c:\projects\rpcs3\rpcs3\emu\rsx\vk\vkhelpers.h:1275)


RPCS3 v0.0.5-7645-a4f67ccb Alpha | HEAD
Intel® Core™ i7-8700K CPU @ 4.60GHz | 12 Threads | 15.89 GiB RAM | AVX+ | TSX


GTX 1080 @ 2ghz

Video to follow.


RE: Spider-Man: Edge of Time [BLUS30760] - Asinine - 01-02-2019

That's a vulkan crash, wont happen in OpenGl.


RE: Spider-Man: Edge of Time [BLUS30760] - MasterTurkey - 01-02-2019




RE: Spider-Man: Edge of Time [BLUS30760] - Patkos96 - 01-02-2019

Strange, couldn't get it to crash in the video, but the hard lag and sound issue can be seen/heard. Using the same settings MasterTurkey does. Except that I only have 150% res scale. Log doesn't have anything, so it's more or less the same as last time, so won't attach it.



RE: Spider-Man: Edge of Time [BLUS30760] - Asinine - 01-02-2019

You should try SPU LLVM it might help with the audio and performance. Also try 2-3 spu threads, it may or may not be better than auto. If you're still having audio problems try Ruipins WiP build which will probably fix it: https://ci.appveyor.com/api/buildjobs/kybd40c719070f4w/artifacts/rpcs3-v0.0.5-6839a1c6_win64.7z
NOTE: Please, don't use this if you're reading this more than a month or two from now...