RPCS3 Forums
Spider-Man: Edge of Time [BLUS30760] - Printable Version

+- RPCS3 Forums (https://forums.rpcs3.net)
+-- Forum: Commercial Games (https://forums.rpcs3.net/forum-4.html)
+--- Forum: Playable (https://forums.rpcs3.net/forum-5.html)
+--- Thread: Spider-Man: Edge of Time [BLUS30760] (/thread-182481.html)

Pages: 1 2 3


RE: Spider-Man: Edge of Time [BLUS30760] - GrantKane - 03-29-2017

RPCS3 v0.0.2-3-cec75e8 Alpha
Black screen only.



RE: Spider-Man: Edge of Time [BLUS30760] - Kristiqn5 - 05-11-2017

Goes ingame on most recent builds as of right now, but mostly soft locks after pressing Start to continue or while in the cutscene after the loading screen (sometimes randomly while in loading screen as well), sometimes goes ingame but then freezes after a minute of playing and you could still hear the bgm playing, graphics seems kinda normal sometimes, but randomly black boxes appear on screen and fill the screen on random positions every time and disappear

[Image: 0JP8kAS.png]

the black boxes that I'm talking about, sometimes they take up the whole screen

[Image: zmtATAA.png]

and going ingame

[Image: K7wZKKc.png]



RE: Spider-Man: Edge of Time [BLUS30760] - ssshadow - 05-12-2017

Moving to ingame.



RE: Spider-Man: Edge of Time [BLUS30760] - Nobbs66 - 05-15-2017

Hmm, never had ti soft lock for me. Ran at an abysmal framerate on my 5820K, but it still played



RE: Spider-Man: Edge of Time [BLUS30760] - lukezilla12 - 08-12-2017

Vulkan - https://youtu.be/BjYUv6Xz1nk
DX12 - https://youtu.be/OGhxZXw-evg
OPenGL - https://youtu.be/lf_HKwd2_NE



RE: Spider-Man: Edge of Time [BLUS30760] - monuxl007 - 09-21-2017

Spider-Man Edge of Time Performance Test RPCS3 0.0.3 1080P




RE: Spider-Man: Edge of Time [BLUS30760] - MasterTurkey - 10-20-2018

RPCS3 v0.0.5-7439-4ab777b4 Alpha | HEAD
Intel® Core™ i7-8700K CPU @ 3.70GHz | 12 Threads | 15.89 GiB RAM | AVX+ | TSX




RE: Spider-Man: Edge of Time [BLUS30760] - Patkos96 - 12-29-2018

Why is it in Playbale status? Sound is cracking, game is lagging, and it crashes very soon with E {RSX [0x0088058]} RSX: nv406e:Confusedemaphore_acquire has timed out. semaphore_address=0x403004E0.
Ingame would be better for this.


RE: Spider-Man: Edge of Time [BLUS30760] - digitaldude - 12-29-2018

Well its shown playable in the video...


RE: Spider-Man: Edge of Time [BLUS30760] - Patkos96 - 12-29-2018

(12-29-2018, 03:45 PM)digitaldude Wrote: Well its shown playable in the video...

It shows in-game in the video... Playable means it can be played without any issue. Even he had lagging and sound issues with that powerful processor. Don't know if it's a regression or it always was like this, but it also crashes. So it can't be considered playable. Even without the crashes.