RPCS3 Forums
Demon's Souls [BLUS30443] - Printable Version

+- RPCS3 Forums (https://forums.rpcs3.net)
+-- Forum: Commercial Games (https://forums.rpcs3.net/forum-4.html)
+--- Forum: Playable (https://forums.rpcs3.net/forum-5.html)
+--- Thread: Demon's Souls [BLUS30443] (/thread-177110.html)

Pages: 1 2 3 4 5 6


RE: Demon's Souls [BLUS30443] - Renusek - 01-27-2017

Works well but a little slow. See this post: https://rpcs3.net/blog/2017/03/11/des/

Settings:
PPU LLVM Recompiler
SPU ASMJIT Recompiler
SPU loop detection: On
Preferred SPU Threads: 4 (probably but you have to test to see what's better for your CPU)
SPU delay penalty: 0 (config.yml only setting for now)
OpenGL or Vulkan (faster) + Write Color Buffers + Invalidate cache every frame



RE: Demon's Souls [BLUS30443] - ssshadow - 03-11-2017

Moving to ingame



RE: Demon's Souls [BLUS30443] - fifazalata - 07-26-2017

I have the US version but it hadn't been moved to playable section yet
so I figured I'll make a log for it to move it to playable



RE: Demon's Souls [BLUS30443] - ssshadow - 07-26-2017

Moving to playable, thanks for reporting.



RE: Demon's Souls [BLUS30443] - Drinkie - 07-29-2017

Posted this message before (In the EU version of this game by accident) but it didn't post for whatever reason anyway i'm having a display issue with the game where if i have the GPU setting set to OpenGL everything is black including the menu's but if i have it set to Vulkan then the stages are completely black i can't even see my character at all the game did work until i got to the second part of the tutorial but now it's just not playable.



RE: Demon's Souls [BLUS30443] - Ani - 07-29-2017

(07-29-2017, 06:23 PM)Drinkie Wrote: Posted this message before (In the EU version of this game by accident) but it didn't post for whatever reason anyway i'm having a display issue with the game where if i have the GPU setting set to OpenGL everything is black including the menu's but if i have it set to Vulkan then the stages are completely black i can't even see my character at all the game did work until i got to the second part of the tutorial but now it's just not playable.
From your log:
Video:
Write Color Buffers: false

From OP:
(01-27-2017, 03:44 AM)Renusek Wrote: Settings:
PPU LLVM Recompiler
SPU ASMJIT Recompiler
SPU loop detection: On
4 prefered SPU threads (probably, but you have to test)
OpenGL or Vulkan (faster) + Write Color Buffers + Invalidate cache every frame



RE: Demon's Souls [BLUS30443] - godless3 - 07-30-2017

I have a pretty weird problem. The Tutorial works perfectly but as soon as I get to the Nexus my player audio goes away and never comes back (footsteps mainly). All other sounds work normally.



RE: Demon's Souls [BLUS30443] - godless3 - 07-30-2017

I can confirm the game is working flawlessly for me at 30 FPS solid, no frame drops, no audio issues. I fixed my own problem with audio (no footsteps) - You MUST defeat Phalanx and return to the Nexus. All sounds are normal after this.

CPU: Intel Core i7 7700K GPU: Nvidia GTX 1080Ti RAM: 64GB G.skill Trident

Settings:
Vulkan
PPU LLVM Recompiler
SPU ASMJIT Recompiler
SPU Threads: 6
Write Color Buffers + Invalidate Frames ON

EDIT: Footsteps not present is an in-game "feature", not an issue.



RE: Demon's Souls [BLUS30443] - Ani - 07-30-2017

SPU Preferred Threads doesn't equal SPU Threads. Less is usually better.



RE: Demon's Souls [BLUS30443] - godless3 - 07-30-2017

(07-30-2017, 02:49 PM)Annie Wrote: SPU Preferred Threads doesn't equal SPU Threads. Less is usually better.

Oops, I'll decrease it to 4 then but I'd have had less problems on 6 for some reason. I had a few freezes when it was set to Auto.