RPCS3 Forums
Arkedo Series - 02 Swap! [NPEB00614] - Printable Version

+- RPCS3 Forums (https://forums.rpcs3.net)
+-- Forum: Commercial Games (https://forums.rpcs3.net/forum-4.html)
+--- Forum: Playable (https://forums.rpcs3.net/forum-5.html)
+--- Thread: Arkedo Series - 02 Swap! [NPEB00614] (/thread-158697.html)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21


RE: Arkedo Series - 02 Swap! [NPEB00614] - Dante38490 - 12-15-2014

(12-15-2014, 07:49 PM)tambre Wrote: That happened to me a few months ago.

Possible solutions:
a) Delete your .ini - it's probably pathing issues (keep in mind that when you remove a value in the VFS manager, it's not actually removed and stays in the .ini file)
b) Try a fresh install of the game
I tried the two, but it did nothing.

Edit : All right, I've found, the emulator has a problem.
Without saving the game displays this error, but if you put a backup all is well.
I recreated the savedata with an older build.



RE: Arkedo Series - 02 Swap! [NPEB00614] - Dante38490 - 01-05-2015

The error has not been corrected, the game refuses to run if I is no save.



RE: Arkedo Series - 02 Swap! [NPEB00614] - derpf - 01-06-2015

`branch to 0x0 opcode` for me



RE: Arkedo Series - 02 Swap! [NPEB00614] - tambre - 01-06-2015

(01-06-2015, 02:25 PM)derpf Wrote: `branch to 0x0 opcode` for me

That's usual, you just resume.
I looked into the save data problems a couple days ago. For whatever reason the emulator fails to open /dev_hdd0/home/0000001/savedata - at least on my system.



RE: Arkedo Series - 02 Swap! [NPEB00614] - Dante38490 - 01-12-2015

To help you, or the latest build that works. http://www.emunewz.net/forum/showthread.php?tid=165218
After this build has been different error.
For the final display the error I showed: /



RE: Arkedo Series - 02 Swap! [NPEB00614] - Ekaseo - 01-12-2015

could someone post the save files for all arkedo games? in my case, the emu does not create a save file



RE: Arkedo Series - 02 Swap! [NPEB00614] - AMMAREN - 04-26-2015

ARKEDO SERIES full version - NPEB-00614
Rpcs3 (bb63ec0 - LLVM) -Test option
PPU I2 & SPU JIT
PPU I2 & SPU I2
LLVM & SPU JIT
LLVM & SPU I2

I Note:
Save game : Work
Load game : not work
Rpcs3 : All time crash ((All time stopped working))
Sound : not work
Quote:E {PPU[0x1] Thread (main_thread)[0x0005d948]} sys_fs errorConfusedys_fs_open('/dev_hdd0/game/NPEB00614/USRDIR/SND/SFX_GA_321.vag'): failed to open file (flags=0, mode=0)

music : not work
Quote:E {PPU[0x1] Thread (main_thread)[0x0005d948]} sys_fs errorConfusedys_fs_open('/dev_hdd0/game/NPEB00614/USRDIR/SND/MUS_GA_vide.msf'): failed to open file (flags=0, mode=0)



RE: Arkedo Series - 02 Swap! [NPEB00614] - ssshadow - 04-26-2015

Works just fine over here, check that SFX_GA_321.vag is indeed in /dev_hdd0/game/NPEB00614/USRDIR/SND/

MUS_GA_vide.msf however, does not exist.



RE: Arkedo Series - 02 Swap! [NPEB00614] - AMMAREN - 04-27-2015

Quote:Works just fine over here, check that SFX_GA_321.vag is indeed in /dev_hdd0/game/NPEB00614/USRDIR/SND/

MUS_GA_vide.msf however, does not exist.

SFX_GA_321.msf
MUS_GA_vide.vag
these file already exist and in right place

it seem RPCS3 asking for incorrect file name.. it ask for
SFX_GA_321.vag
MUS_GA_vide.msf

But these name is incorrect





RE: Arkedo Series - 02 Swap! [NPEB00614] - ssshadow - 04-27-2015

Well in any case, the lack of sound is due to SPURS, not some missing files.