Hello There, Guest! Register

Red Dead Redemption [BLES00680]
#1
rpcs3-v0.0.1-2017-03-02-bd821ce8_win64

Load libraries:
- libac3dec.prx
- libac3dec2.prx
- libadec.prx
- libat3dec.prx
- libatrac3plus.prx
- libatxdec.sprx
- libdmux.prx
- libdmuxpamf.prx
- libfiber.prx
- libfont.prx
- libfontFT.prx
- libfreetype.prx
- libfreetypeTT.prx
- libfs.prx
- libl10n.prx
- libmvcdec.prx
- libpamf.prx
- libresc.prx
- librtc.prx
- libsail.prx
- libsail_avi.prx
- libsjvtd.prx
- libsmvd2.prx
- libsmvd4.prx
- libspurs_jq.prx
- libsre.prx
- libsync2.prx

PPU Decoder: Interpreter (fast)
PPU Threads: 2
SPU Decoder: Recompiler (ASMJIT)

Black screen with fps and a error dialog that say "Installing Red Dead Redemption"
Reply
#2
Game has sdat files, try again with the latest build as it may help as it now has sdat decryption in the fly
Reply
#3
(03-07-2017, 04:43 PM)Annie Wrote: Game has sdat files, try again with the latest build as it may help as it now has sdat decryption in the fly

It's 5:03 am here and I have not slept yet. I'm too tired to detail everything right so I created 2 logs. One has LLE's "default", probably the same as the list above. And the other log was created with auto-lle. Looking quickly I think I fucked my files following the instructions to extract the files in another topic. Confirm this for me please
Reply
#4
RPCS3 v0.0.2-5-bd2e1a6 Alpha


Input/Output:
Pad: XInput


Audio:
Convert to 16 bit: false
Dump to file: false
Renderer: XAudio2


Core:
PPU Decoder: Interpreter (fast)
Load libraries:
[]
PPU Threads: 2
SPU Decoder: Recompiler (ASMJIT)
Load required libraries: true


Video:
Frame limit: Auto
D3D12:
Adapter: NVIDIA GeForce GTX 1080
Aspect ratio: 16x9
Resolution: 1280x720
VSync: true
Renderer: Vulkan


The game now reaches intro and main menu. Someone please move the thread.
Reply
#5
Some nice progress
made custom build to shut down rsx_methods error, still crashes but still very impressive

OGL fails to boot with
Code:
F {rsx::thread} class std::runtime_error thrown: Verification failed (e=0xb7):
(in file Emu\RSX\GL\GLRenderTargets.cpp:224)
Reply
#6
What's the build / log?
Reply
#7
Thanks to the devs for developing this emulator, I would try to test all builds and make/upload videos.

This game does run up until it reaches the main menu, at least 3/4 of the landscape that usually is shown in the menu is blank, the other 1/4 is rendering the landscape perfectly up until the specific error someone else posted above arrives...
Here's the video:


Again, I'll try to make and upload more test videos whenever a newer build arrives! Hope you can fix this annoying issue.
Reply
#8
No need to check yourself all the time, people in the devteam certainly do already Wink
Reply
#9
Tested with c85806c.

Everything default but DS4.
Goes ingame with low fps (around 6 with Vulkan and 1.5 with OpenGL).

https://youtu.be/4LPgKxSpKFE


Attached Files
.7z   ogl.7z (Size: 1.25 MB / Downloads: 11)
.7z   vulkan.7z (Size: 1.23 MB / Downloads: 21)
Reply
#10
Red Dead Redemption (BLES00680) loads in-game for me with RPCS3 0.0.3-3 Alpha (Main Build from RPCS3)


-------------------------------------------------
SYSTEM SPECIFICATIONS
---------
i5 4690k (stock) LGA1150
ASUS H81i Plus ITX Motherboard
2x8GB RAM
1TB HDD (Games and RPCS3)
120GB SDD (Win10 OS Only)

CPU
-----------
PPU: Recompiler (LLMV)
SPU: Recompiler (ASMJIT)
Preferred SPU Threads: 2
Disabled SPU Loop Detection

GPU SETTINGS | (Posted - 9:01PM 6th Oct 2017 AEST)

GPU
-----------
Renderer: Vulkan
Vsync: On
Ratio: 16:9
Resolution: 1280x720

AUDIO
-----------
Null(?) (May just be because of my PCs lack of Audio Output Device crashing the EMU itself when trying to play a game)

I/O / PAD
-----------
Keyboard (doubt xinput should be fine without any issues)

-------------------------------------------------

'RPCS3 - Red Dead Redemption (BLES00680) (System Build within description)'
https://imgur.com/a/wXMGt
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)