Hello There, Guest! Register

Problem launch game
#1
Hi,

I post in this forum because I have a problem with the RPCS3 emulator.
When I try to launch a game, a message in the LOG console appears in red :
"LDR: Unknown module 'libTGV'"

Then a windows "OpenGL" appears, but the game don't launch...

I have the 2005,2008,2010,2012 and 2013 Microsoft Visual C++ Redist. installed.

Thanks A LOT for your help !

(I prevent that I'm not a English-speaker, if there is errors in the post...)

Nathan Canzali
Reply
#2
That's just a warning stating that libTGV's HLE (or LLE) was not found. libTGV is not a PS3 native module AFAIK, it's probably a game specific module, so if the game needs it it will load it on its own.

Post your full log so we can see what's the issue preventing the game from launching.
Did you press "Run" or "Resume" after that message?
Reply
#3
(07-19-2016, 01:16 AM)Annie Wrote: That's just a warning stating that libTGV's HLE (or LLE) was not found. libTGV is not a PS3 native module AFAIK, it's probably a game specific module, so if the game needs it it will load it on its own.

Post your full log so we can see what's the issue preventing the game from launching.
Did you press "Run" or "Resume" after that message?

Maybe the problem is in the file of the game, I'm trying to download another games to try...

There isn't any "Run" and "Resume" button cause the game appears launched. (so the buttons are Pause and Restart)

Thanks for your help ! Smile

Here is the Full log :

**Redacted console spam**
Reply
#4
I tested many games, all the games don't launch...
Reply
#5
I have redacted the console output spam as that's not the log file.
The log is the RPCS3.log file found at the same folder as the executable, you can zip it and upload it as an attachment to your post.

You need to load libraries libsre and libspurs_jq in that case though, check the guide on my signature on how to get and load libraries.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)