RPCS3 Forums

Full Version: Ninja Gaiden Sigma [NPUB30851]
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
RPCS3 v0.0.4-6277-e768bdc8 Alpha
Ingame. Colors are incorrect, otherwise seems playable. GPU settings do not help, it just requires some graphics fixes from kd-11.
how about the audio? is it fixed now on master build?

Edit: Just tested lastest master and audio is missing, the fix from Numan, which checks for constant key, is not merged yet.
This one should be Playable too just like the BLUS30036 ver.

More info here:
https://forums.rpcs3.net/thread-188476-p...#pid296361
Cant move cause psn and disc must be tested separately sucks I know.
Seems to be working for me without much trouble

Tested on: RPCS3 v0.0.5-6633 (b0352d6) Alpha [2018-04-02]_win64

Played for 1hour, the game is perfectly playable, graphics renders perfectly and sounds too, just some little FPS drops in some areas.

With PC Specs: i7-7700HQ @2.8ghz, GTX 1050 GDDR5 4GB, RAM 8GB DDR4

With the configuration:
CPU
PPU LLVM Recompiler
SPU ASMJIT Recompiler
SPU Threads Auto (it's faster than 1 to me)
Liblv2 only, thread scheduler + loop detection

GPU
Vulkan
Res. 1280x720 Scale 4K
Threshold 16x16, GPU Texture Scaling

[attachment=6232][attachment=6233][attachment=6234]
[attachment=6235]
Moving to playable, thanks for the report. Performance is much better with a faster CPU.
(04-03-2018, 01:35 PM)ShyPhoenix Wrote: [ -> ]Tested on: RPCS3 v0.0.5-6633 (b0352d6) Alpha [2018-04-02]_win64

Played for 1hour, the game is perfectly playable, graphics renders perfectly and sounds too, just some little FPS drops in some areas.

With PC Specs: i7-7700HQ @2.8ghz, GTX 1050 GDDR5 4GB, RAM 8GB DDR4

With the configuration:
CPU
PPU LLVM Recompiler
SPU ASMJIT Recompiler
SPU Threads Auto (it's faster than 1 to me)
Liblv2 only, thread scheduler + loop detection

GPU
Vulkan
Res. 1280x720 Scale 4K
Threshold 16x16, GPU Texture Scaling
it is very slow on my pc. why?
i7-6800k @3.4ghz; GTX 1070
the setting is the same.
Try to update RPCS3
Try SPU Threads 1
(04-07-2018, 07:52 AM)ShyPhoenix Wrote: [ -> ]Try to update RPCS3
Try SPU Threads 1

SPU Threads 1 works! thanks!

(04-08-2018, 05:44 PM)gs00000009 Wrote: [ -> ]
(04-07-2018, 07:52 AM)ShyPhoenix Wrote: [ -> ]Try to update RPCS3
Try SPU Threads 1

SPU Threads 1 works! thanks!

the 6648 (SPU: fix non-TSX path) update fix my problem, even spu threads set back to auto, does it mean my cpu (i7 6800k) does not work well with TSX ?